Boykotu haklı bulup yapıyor musunuz? Yoksa istediğimi tüketiyorum mu diyorsunuz? Son zamanlar olan bitenlere bakılırsa çok mantıklı geliyor. |
Boykot yapıyor musunuz?

Boykot yapıyor musunuz?
(En Son Oy Tarihi: 1.4.2025)
-
-
Tüm uygulama üyeliklerimi sildim forumdaki boykot konusunu ben açtım millete duyurmak için
Zaten evde yapıyordum yemeği ama artık full evde yapacağım
Para mara yok artık ekonomiye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim.
-
Etmiyorum
Boykot yaptığını zannedenler önce ellerindeki android - ios cihazları kullanmayı bıraksın. Sosyal medya kullanmayı bıraksın . Buna YouTube dahil.
Hiç alakası yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ülker almıyorum ama boykot falan değil beğenmiyorum direkt
İsraili destekleyen ürünlere boykot 1 yıldır devam.
Son günlerdeki olaylar için yapılan boykot ise çok mantıksız ve yapmıyorum. Heykel yapanlar dünya çapında ilerlemiş ve turkiyeye döviz getiren firmalarımızı boykot ediyor muhalefetin vizyonsuzlugu bu kadar fazla.
Not: iktidara hiç oy vermedim. Muhalefeti eleştirmek iktidarı savunmak demek değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef cevabımızı yazamıyoruz, Silivri soğuktur
-
Etin
-
Boykot sadece parasal sıkılaşmaya neden olur.
Siz bugün a kahvecisinden almazsınız ama yapılan otoyollar, köprüler bunlardan para alır devlet.
Hiçbir şey yapamıyorsa olan vergileri yükseltir, bugün yurt dışından nasıl alışveriş hayal olduysa artık, iç pazarda da aynısı olur ki zaten öyle de oldu vergilerden araba ve elektronik almak için çok uçuk fiyatlara para ödüyoruz. Bence asıl bu duruma bir dur denmesi gerek.
Yıllar önce yetkileri vermeden önce düşünecektiniz geçti o iş...
Bu saatten sonra kimse ağlamasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IN THE NAME OF KANE -- 27 Mart 2025; 2:56:48 >
dikkat etmezdim ama artık ediyorum. kendilerinden başka herkesi vatan haini ilan edip düşman sayan bir güruh oldular. kimse onlara karşı gelmeyecek fikir beyan etmeyecek. böyle bir düzen olamaz. olmamalı zaten.
bir kere kendi yaptıkları boykot boykot değil ki? cola içmiyorum diyor eee facebook da takılıyorum ama gün boyu instagram da geziyorum. yok öyle bir dünya. keyfe keder boykot onların ki orada bile samimi değiller.
o sebeple yıllardır cola ya laf söyleyenlerin dedikleri hepsi boş.
bugün CNNTÜRK de ahmet hakan çıkmış eee boykot ediyorsunuz da o sahiplerini etkilemiyor ki oradaki çalışanları etkiliyor diyor""" ama bu adam aynı zamanda KFC le boykot edildiğinde orada ki çalışanlar yahudi miydi ? veya katolik
miydi? neydi? KFC ülkeden çekilince (ki boykot sebebi ile çekilmedi) ohhh olsun diyenler şimdi oturmuş laf yapıyorlar.
kanalın adı da tarafsız bölge ama yersen. madem siz bizi hiçe sayıyorsunuz bizde sizleri hiçe sayarız. bu kadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 27 Mart 2025; 3:31:29 >
-
a kahvecisine giden parayla devletin otoyol, köprüden alacağı parayı nasıl bağdaştırdın anlamadım. burada olay senden olmayana paranı verme, a kahvecisi desteklemedi bizi o zaman bizim paramızdan olsun. trde boykot kültürü yok zaten ne filistinciler bi şey becerebildi ne de şimdi bunlar becerebilir.
-
Sen ediyor musun hocam?
Mesela , kahve zincirlerin de soba ve şarj var kahve almadan oturuyorum.
k.dünyası ürünleri gerçekten kaliteli , dondurması dahil orada damak zevki için alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın, çocuk, bebek ayırt etmeden öldürenlere destek olmamak için aklı başında normal bir insan boykota destek verir. Bana ne lan, bana dokunan bişey yok deyip boykota destek vermeyene de saygı duyarım, tercih meselesi. Şahsen Ben Boykot listesinde olan hiçbir markanın ürünü almıyorum.
-
Özgür özelin başlattığı boykot hükümete yakın şirketlere tepki vermek için uygulanıyor fakat bu şirketlerden gelen vergi gelirleri düşerse devlet başka bir vergi getirir yine bizden alır.
Yurt dışı alışverişlerinde olan son durumu hatırlatırım. 150 eurodan nereye düştü?
Elektrik, su vs gibi şeylere gelen zamları saymıyorum zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X