Şimdi Ara

Böyle batarya sorunu görülmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebook'um açıkken prizden çektiğimde bilgisayar kapanıyor. Yani pil bitik gibi çat diye kapanıyor ancak pil ile ilgili bir uyarı windows tarafından verilmiyor yani pil ile ilgili bir sorun değil.
    Bilgisayar tamamen kapalı iken bataryadan açtığımda bilgisayar windowsa hoşgeldiniz yazısı çıkana kadar çalışıyor windows tam açılınca çat kapanıyor.
    Sorunun bataryadan olmadığını nasıl anladın derseniz bilgisyarı güvenli modda açınca kapanmıyor bataryadan uzunca bir süre çalışıyor.
    Şimdi yorumlarınızı ve uzman görüşlerinizi bekliyorum neden Windowsta bataryadan çalıştırdığımda bilgisayarım kapanıyor?

• Notebook bataryan öldü. Yeni birtane uyumlu al eğer sorun kalkalrsa kullanırsınız. Olmazsa tüketici cayma hakkını kullanarak geri verebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevabın için teşekkür ederim ancak açıkladığım gibi batarya ölü değil birincisi batarya ölü olsa windowun sağ alttaki batarya simgesi üzerinde çarpı işareti olurdu hadi diyelim windows algılayamadı bataryanın ölü olduğunu neden batarya ile bilgisayarı güvenli modda açtığımda uzunca bir süre kullanabiliyorum???
    Batarya ölü değil bu kesin.
  • Sorun yazılımsalda olabilir donanımsalda. Yere düşürdünüz mü vidaları gevşedi diye baktınızmı? Basit fix sorunlarını denedinizmi bios ayarları default yapmak yada sistem geri almak windows repair yapmak gibi? Prizliyken ekran kartı ve bios gbi tüm driverları güncel olduğuna emin olun.
    Mesela kaç dakika gidiyor güvenli modda? Yada en son hangi işlemden sonra bu sorun meydana geldi? Biraz daha açıklarmısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü veya yazılımsaldır. Çünkü güvenli modda otomatik başlatma ve sürücüler (çok gerekliler dışında) çalışmaz.
  • @Cisse09 Hocam valla yere de düştü, vidalarından eksik de var :D ama bana donanımsal gibi görünmüyor yine de sorun sanki yazılımsal bios update hiç yapmadım şimdiye kadar açıkcası nasıl yapılır bakmadıım da internetten araştırıp yapabilirim sanırım bundan kaynaklanıyor olabilir gibi bi deneyim, Güvenli modda uzunca bir süre beklemedim ama normal modda çat diye kapanan bilgisayar güvenli modda 5 dakika boyunca kapanmadı buda pil ile ilgili sorun olmdığını göstermiş oldu. Sorun neden sonra oldu hiç fikrim yok.
    @bersan1 Hocam teşekkür ederim cevabın için sürücü ve yazılımları tekrar gözden geçiriyim olmazsa yeni windows kuracağım sorun düzelirse paylaşırım.
    Yine de aklınıza başka bişey gelirse paylaşırsanız sevinirim.
  • Güvenli modda kaç dk. çalışıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar selamlar, dediğim gibi sorun bataryada değilmiş. Recovery yapınca düzeldi şimdi pilden kullanıyorum hala kapanmadı.
    Sorun windows sürücülerindenmiş galiba hiç aklıma gelmezdi valla bilgileriniz için teşekkür ederim
    Aşağıdada kalan sürey paylaşmak istedim.
     Böyle batarya sorunu görülmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.