Şimdi Ara

böyle bir şey nasıl olabilir (kazalı golf içerir ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu instagramda gördüm. aklım mantığım almadı. fotoşop mudur sizce? fotoşop gibi de durmuyor ama bilemedimböyle bir şey nasıl olabilir (kazalı golf içerir ssli)  şaşkınım.

edit: sayfanın adı vag_racing_spain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 25 Ocak 2021; 15:34:43 >

• Ne var ki çıtır hasarlı
    Önden kazası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

monokok şasinin altıyla üstünü yırtıp ayrımış resmen. baya ilginç. golfü bu hale getiren kaza benim clioya neler yapmaz böyle bir şey nasıl olabilir (kazalı golf içerir ssli) 

• sahibinden e koy 100 e gider bu. alan adam yaptırıp 300 e satar. 1 ay sonra tarcanlarda izleriz. çok hasarı yok. içinden geçmişler sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 25 Ocak 2021; 15:41:47 >
  • Hic normal bir kazaya benzemiyor. Detay yok mu ayni sayfada

• Ben de şop sandım ama galiba gerçek;

www.facebook.com/groups/VW.MK1.MK2.MK3.MK4.MK5.GTI.VR6.CLUB.MEXICO/permalink/2702907703266609/

• instagramda gördüm. sayfa zaten ispanyol. yorumlar hep ispanyolca. bir şey anlamadım ama @MÜŞAVİR bir üstte paylaşmış. daha fazla fotoğraf var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağ arka lastiğin ve jantın böyle bir kazada bu pozisyonda / şekilde kalması (hasar almadan) mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Sağ arka lastiğin ve jantın böyle bir kazada bu pozisyonda / şekilde kalması (hasar almadan) mümkün mü?

Bu şekilde bir araç konusu forumda açılmıştı ama o araç sanırım 301 di, aynı şekilde üst kısmı şoför koltuğuna kadar preslemişti.

Düzeltme: Buldum, o da Jetta imiş, ilginç.

https://forum.donanimhaber.com/bu-nasil-kaza-vw-jetta--116769276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 25 Ocak 2021; 16:48:9 >

• Hani şasi tasarımı kötüydü.

Artık monokok gövdeler vardı

unibody design

şasinin üzerinde değildik

yaşam alanı şasinin içindeydi

. . .

Tasarım hatasına benziyor.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

bagaj resmen şoförün olması gereken yerde duruyor böyle bir şey nasıl olabilir (kazalı golf içerir ssli) 

• Muhtemelen TIR ya da Kamyon gibi yüksek bir araç şaşiye denk getirmeden arkadan vurmuş.

• Aşırı hızla giderken ani fren yapsan Allah bilir kabin şasiden ayrılıp öne uçar gider çizgi filmlerdeki gibi

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Gerçekten ilginç....

Ancak her iki aracında Vw olması daha ilginç gibi...

(Uğraşmışsınız cevap için .... Teşekkürler...)

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Gerçekten ilginç....

Ancak her iki aracında Vw olması daha ilginç gibi...

(Uğraşmışsınız cevap için .... Teşekkürler...)

Jetta konusundaki fotoğraflara göre, arkadan kamyon çarpmış ve maalesef ülkemizde çoğu kamyonun ne ön alt kısmında düzgün bariyer var (hatta bazıları yerden 1 mt. yüksekte burnu) ne de dorselerinde düzgün bariyer var ve bu durumda da binek araçlar için ölümcül sonuçlar çıkıyor ortaya.

• kazada tok ses çıktı der ikinci elde 100.000.

• gorkemchem kullanıcısına yanıt

monokok şasi. aracın gövdesi şaşi. denk gelmeme ihtimali yok. şasiyi yırtmış resmen.

• Yabancı forumlarda yeni Golf 'lerin eski kasalara oranla daha kağıt gibi olduğu ile ilgili geçen bir konu, kazanın nasıl olduğu ile ilgili bir bilgi verilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 25 Ocak 2021; 17:53:9 >

• Hasar şaseye gelmezse bu sonuçlar her araçta olur.Asıl koruyacak kısım şase.Kaporta sac kalınlıgı belli.

Bu kazalar muhtemelen kamyon/tır gibi yüksek araçlardan dolayı.Şase altta kalıyor kaporta kısmını topluyor.

Darbe şaseye gelmezse hangi araç olursa olsun sonuç bu şekilde olur ne yazık ki.

Özellikle kamyon/tır sürücülerinin daha dikkatli olması lazım.

• monokok şaşi böyle oluyorsa body on frame e dönsünler en azından tamiratı kolay olur.

burada ya bir tasarım hatası var, ya üretim hatası var, ya da üreticilerin gözünü para hırsı bürümüş, canımıza kast eder pozisyondalar.

en kısa sürede arkadan çarpışma testlerinin uygulamaya konması lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.