Şimdi Ara

BOYNERDE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET BYLER BOYNERDE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR VARMI

VARSA MAAŞI ÇALIŞMA SAATİ VS VS..

VE SON OLARAKTA PRİM OLAYI NASIL OLUYOR Bİ BİLGİ VEREBİLİRMSN ?

• up byler yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre_g

asgari ucret veriyolar ben kasiyer olarak çalışmıştım eğitimim nedeniyle 2 ay çalıştım biliyosunuz ilk aylar daha fazla yatıyo maaşlar ssk primiyle alakalı bi nedenden ötürü ilk maaşım kasa primi ile beraber 820 idi. diğer kasiyer arkadaşlarım bana o ay çok yattığını söylemişti zaten. yemeğini kendi yemekhanelerinde veriyolar yemek firmasına da kişi başına 5.5 lira veriyolar. Haftalık 48 saati tamamlıyolar hafta içi bir gün izin haftanın 2 günü sabah 10 öğlen 14 diğer günler öğlen 12 akşam 22 şeklinde çalıştırıyolar. Yol parası vermiyolar bir sabah girişte bir de akşam çıkışta servisleri var o arada kalan çıkış ve griş saatlerini karşılamıyolar. Ben kısa bi süre mangoda da çalıştım okuluma hiç uydurmadılar 1 hafta sonra çıktım ben de. Mango da bir haftalık maaşım 400 lira olarak yattı zaten merkezde görüştüğüm hanım da bankaya net 1200 lira yatacağını söylemişti primler olmadan ki çok iyi de bi prim sistemleri var. Orda çalışanlar aylık 1600 en az alıyoruz demişlerdi. Servis dışında kalan giriş çıkıştaki yol parasını mutlaka ayın maaştan farklı bi döneminde ayrıyetten hesabınıza yatırıyolar. Yemek içinse multinet veriyolar 300 liralık. En önemlisi de her aralık ayında çift maaş ikramiye veriyolar. Yani boyner iyi değil sektördeki tüm firmalara göre aynı seviyede kalıyo. Bu konuda iyi olan yerler inditex grubu mağazaları ve mangodur. Sanıyorum bu sektörde başka da yok onlar gibi veren ki zara geçen yıllarda yılın en iyi iş vereni seçildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.