Dün sabaha kadar uyumadım onun sersemliği ile boynumu bir yere çarptırmışım hatırlamıyorum..Dünden beri çok kötü sızlıyor,ağrıyor..Kasılmış sol arka boyun kemiğim sanırım..Ne yapacağımı bilemedim.Ciddi anlamda rahatsızlık veriyor. Ne yapmalıyım?
Ağrıdan uyuyamıyorum. Ağrı kesici içtim bir faydası olmadı. Krem sürdüm faydası olmadı. Sanki birisi cimcikleyip duruyor boynumu.. Sol boyun kemiğimi söküp atmak istiyorum desem yeridir.
Oğunca,masaj yapınca geçermi ki? Konu dışı öldü mü? Bir kişinin bile bu konu hakkında bilgisi yok mu?
Help me.
bende perşembe akşamı trafik kazası geçirdim. yumuşak dku zedelenmesi olmuş boyunda. 2 mm daha esneseymiş kırılırmış vs vs.
boyunluk verdi doktor 2 hafta. aksi taktirde disk kayması olurmuş o da ameliyat. yani kısacası yine de git bir beyin cerrahisine görün. mr, tomografi, röntgen çeksinler baksınlar.
Valla kardes ne diyim ki Gecmis olsun benimde agırıyo ikide bi kıtlatıyorum gecmio agrısı fakat seninkisi Doktorluk Bi doktora görünsen iyi olur Sonucta saglık bu Ihmale gelmez
Şuan için ne yapabilirim? Uyuyamıyorum ağrımdan.
quote:
Orjinalden alıntı: kesh12
Şuan için ne yapabilirim? Uyuyamıyorum ağrımdan.
ağrın için Eczaneden Kamfolin ilaçını al bir nevi krem..az buz yakar ama acıda azalır ..bir yerim ağrıyınca kullanıyorum..tabi sen yinede eczanede sor..iyi gelirmi diye ...Geçmiş Olsun
benimde genelde antremanlardan sonra dıasrı cıkınca ve uykusuz kalınca ağrıyor ben sıcak duş alıyorum duş alırken ov biraz boynunu sonra havluyu ısıt biraz ütüyle yada fön makinesyle boynuna sar ve yat yandığında geçmiş olacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: gfbdogukan47
benimde genelde antremanlardan sonra dıasrı cıkınca ve uykusuz kalınca ağrıyor ben sıcak duş alıyorum duş alırken ov biraz boynunu sonra havluyu ısıt biraz ütüyle yada fön makinesyle boynuna sar ve yat yandığında geçmiş olacaktır..
evet sıcak havlu çok işe yarıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: sPeerless1907
quote:
FAKE
ya arkadaşım heryerde bana laf atıp durmasana.. git muhattap olmuyorum senlen.
__
teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme