Lise 1.sınıfa gidiyorum.Boyum 168 Cm 4 Gün önce 14.yaşıma girdim :) ama boyum biraz kısa gibi tüm arkadaşlarımın yanında kısa kaldım :( Abim,8.sınıftan sonra bir daha uzamadı boyu 184 cm.Annem 165cm,Babam ise 176 Cm.Daha Uzarmıyım?Cevaplarsanız çok sevinirim :)) |
Boyum hakkında:
-
-
Erkekler 18 yaşına kadar uzuyor. Kızlar ise birden boy atıp duruyor. Daha dört yılın var. En az 5 ila 10 cm arası uzarsın.
-
Kesin uzarsın.Ergenlik durumun nasıl?
-
şöyle söyleyeyim,sakallarım çıkmıyor,bıyıklarımı makine ile kesiyorum ancak 2-3 haftada ancak yarım santim ya üzüyor ya da uzamıyor.Yüzümde sivilce vsde yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blacksensorlers3421şöyle söyleyeyim,sakallarım çıkmıyor,bıyıklarımı makine ile kesiyorum ancak 2-3 haftada ancak yarım santim ya üzüyor ya da uzamıyor.Yüzümde sivilce vsde yok.
Bıyıklar falan tam çıkmamış.Ergenliğin başlangıcında falansın tahminen.Boy patlaması yaşadın mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 17 Eylül 2020; 0:7:51 > -
baya uzarsın,yaşın küçük daha
-
boy patlaması yaşamadım işte :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: blacksensorlers3421boy patlaması yaşamadım işte :)
Özel mesaj attım.Kesin uzarsın.Baban kadar olursun veya abinin civarlarında
-
18 değil, 20-22 yaşına kadar deniliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X