Şimdi Ara

boyumun uzamasını nası durdurabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl uzarım die bi topic açılmış, benim yaşım 17 kilom 87 boyum 1.92 doktor daha uzuyacaksın dior, bunu nasıl durdurabilirim? veya boyumu nasıl kısaltabilkirim? halter vs. yapamıorm çünkü, dizlerde problev var yardımm lütfen...!

• bu tıbbi bir konu,doktora danışman gerekir.
    hormonlarla ilgili bir tedavi yapılabilir belki.
  • r3spect sende delirme ya.hem daha uzasanda 2 olursun yani en fazla bence.hem uzun olsan nolur??kısa olmaktan iyidir ve haline şükret
  • body de bi alet var.. body salonlarında... o alet bacak çalıştırmaya yarıyo.. git ondan yap... boy uzamasını durdurur yada yavaşlatır... hoca öle diyodu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: No fear

body de bi alet var.. body salonlarında... o alet bacak çalıştırmaya yarıyo.. git ondan yap... boy uzamasını durdurur yada yavaşlatır... hoca öle diyodu...

Hocanın dediğiyle olacak şey değil bu. nowanda'nın dediği gibi doktora danışmalısın.

konuyla doğrudan alakası yok belki ama üniversitedeyken fizyoloji dersinde hocamız bir soru sormuştu quiz'de (Türkçe'si yok değil mi bunun?). Soru sindirim sistemiyle ilgiliydi sanırım. Bir hastalıgın belirtilerini yazmıştı hoca ve bu adama ne yapmasını önerirsiniz demişti. Belirtiler açıkça basit kabızlığı gösteriyordu. Normalde adama gidip müshil almasını önerirsiniz ama sorunun cevabı "gidip doktora görünmesini öneririm" idi...
  • Biraz fazla uzunsun gibime geldi,3-4 yıl daha uzarsan hiç hoş sonuçları olmayabilir,doktora danış bence hemen...
  • Valla benim boyumda baya uzun. 1-2 sene önceye kadar canımı sıkıyordu boyum. Artık uzarsa uzasın diyorum. Takma kafana En fazla yerden bitme cüceler kıskandıkları için arada bi laf atar o kadar.
  • çok da uzun deilsin.bu kadar takma.1.98 arkadaşım var ve ona da doktor 2 metreyi geçersin demiş.o bunu takmadıı gibi sevinio da buna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker

Valla benim boyumda baya uzun. 1-2 sene önceye kadar canımı sıkıyordu boyum. Artık uzarsa uzasın diyorum. Takma kafana En fazla yerden bitme cüceler kıskandıkları için arada bi laf atar o kadar.

Son cümle biraz kaba olmuş bence...
  • ya 2.00 metreye kadar sorun olmaz arkadaşlardan biliom.2 metreden sonrası fazla olur ama baktın çok uzun oldun git basketçi ol. ya ben kısa kaldım diye üzülüyorum sende uzunsun diye

ama bence 2.00 metreden fazla olmassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker

Valla benim boyumda baya uzun. 1-2 sene önceye kadar canımı sıkıyordu boyum. Artık uzarsa uzasın diyorum. Takma kafana En fazla yerden bitme cüceler kıskandıkları için arada bi laf atar o kadar.

Son cümle biraz kaba olmuş bence...

Sözüm meclisten dışarı

• ya bende tam tersi uzamak istiyorum.ben 183 üm lan birimiz uzun olur beğenmez.birimiz kısa olur üzülür(benim gibi)...
  • basket yeteneği var ama uçak mühendisi olmak istiyorum..kısaların hali gerçekten de kötü......aslında şükrediorum ama çok uzun da ii deil ya...bu kadar yeter aslında di mi?? stoppppppp
  • doğal olanı neyse o olsun bence. metabolizmaya yapılan her etki ilerde tepki olarak geri dönecektir
  • @bekir katılıyorum.

Ama eğer illa da kısıcam diyorsan fazla ağırlık kaldırıp kaslarını ezerek boyunun uzamasını engellersin
  • walla git kas yap.bide belli şekilde halter kaldırırsan boyunun uzamasını yavaşlatio.bide şuanki boyun öle anormal değil
  • Doktora gidiceksin, Oda sana 2 haftada bir yada ayda bir bi iğne yazıcak. Uzamıycaksın daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeni Türkü

Doktora gidiceksin, Oda sana 2 haftada bir yada ayda bir bi iğne yazıcak. Uzamıycaksın daha.

öleyse ii olur ama yan etkisi fln var mıdır...ve de booyun o kadar uzun deil diip geri çevirmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.