Şimdi Ara

boyun düzleşmesi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan bir sene önce başıma aniden giren ağrı hissi ve uyuşma yüzünden nöroloğa gittim boynumda düzleşme olduğu anlaşıldı çekilen mr ve röntgenler sonucunda. hala ağrı yapıyor egzersiz yapmama rağmen, baş dönmesi ve yorgunluk yapıyor.
    bu konuyu araştırırken bir arkadaşın yazısını okumuştum ölümcül bir hastalığım var doktora gittim boyun düzleşmesiymiş doktora bu bu kadar şikayet yapar mı dediğimde beyne daha az kan gitmesini sağlıyor yazmıştı.

benim boynum nasıl mı bu hale geldi
    trafik kazası
    aşırı stres
    ders çalışmak
    ıslak saç kullanmak

ileri aşamalarında denge kaybı bile yapabiliyormuş. siz siz olun dikkat edin arkadaşlar.

• Merhabalar , biraz konu için çok geç olduğunun farkındayım. Fakat 1.5 yıldır denge kaybı yaşıyorum. Hastalığıma bulmak adına İstanbul Avrupa'da ki neredeyse tüm araştırma hastanelerine ve bölümlerine gittim.Net bir sonuç elde edemedim. Bahsettiğiniz boyun düzleşmesinden şüpheleniyorum. Karışıklık olmaması adına hastalığımla ilgili çok detaya girmek istemiyorum. Şuanda nasılsınız, geçti ise nasıl geçti? Önerebileceğiniz işe yarar bir egzersiz önerebilirseniz çok mutlu olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyun düzleşmesi
    14 yıl önce açıldı
    Erkekte boyun nasıl olmalı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.