Arkadaşlar hala tercih yapmadım . Çok kararsızım. Şu üçü arasında kaldım lütfen yardımcı olun. Bu yazacağım bölümlere yerleşirim büyük ihtimalle
Bozok Üniversitesi Makine Mühendisliği(ikinci öğretim) Ege Üniversitesi Matematik (ikinci öğretim) -> bu gelmezse Celal Bayar Matematik gelir Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilgisi öğretmenliği
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen bilgilendirin ve yardım edin.
yozgat öğrenci için güzel bi şehir, rahatca okursun, bende yozgatta yaşıyorum , puanım iyi olmasına rağmen bozokta okumayı düşünüyorum
Bu tarz yerlerde mühendislik okumaktansa bence fen bilgisi öğretmenliği daha mantıklı fakat diğer üniversitelerin fen edebiyat bölümleri de çok kaliteli eğer matematik alanını seviyorsan ve gerçekten yapabilirim diyorsan matematikte iyidir ki zaten dershanelerin kapanmasıyla birlikte (bu yıl son öğrencileri alacak dershaneler) özel derslerle bir yerlere gelebilirsin özellikle egenin gelmesi çok daha iyi olur bu arada şuraya da bakmalısın.http://www.meb.gov.tr/haberler/haberayrinti.asp?ID=9625
Sağolun fikirleriniz için. @rehberciyiz1907 verdiğin link için çok teşekkürler. Başak düşüncesi olan var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar fen bilgisini yazdım. Acaba doğru mu yaptım ? Atamalar nasıl sizce ?
yozgat kesinlikle bir uçurum olmuş inşallah yazmamışsındır hocaları bile hoca değil inşaat bölümünde inşaat mühendisi ders veriyor hocasızlıktan
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Ali 42
hata yapmışsın. fen okunmaz. makine yazsaydın çeşke.iş olanağı daha geniş. fen için kpss den çok iyi puan alacanda atanacan... kardeşim feni bıraktı 2.sınıfta inşaat pc yada makineye gidecek
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator28
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Ali 42
hata yapmışsın. fen okunmaz. makine yazsaydın çeşke.iş olanağı daha geniş. fen için kpss den çok iyi puan alacanda atanacan... kardeşim feni bıraktı 2.sınıfta inşaat pc yada makineye gidecek
Fenden atanmak için kaç puan almak gerekiyor ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme