Şimdi Ara

Bozuk hard disk fps düşürürmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3hafta once yeni bir bilgisayar topladım vatan bilgisayarda sadece ekstra masraf olmasın diye hard diski degistirmemistim ve bir zaman sonra oyunlarda gereginden dusuk fps aldımı farkettim ornek olarak gta5 te 65 fps almam gerekn yerde 37 fps alıyodum vatan bilgisayara gittigimde cesitli testler yaptıktan sonra problemin hard diskten kaynaklandığını hard diskte kafa vurma problemi oldugunu soylediler fakat benim arastırmalarıma gore hard disk performansa degil sadece yuklenme surelerine etki ediyo bilen biri varsa soylesin lutfen yeni hard disk alıcam ama duzelmesse para bosa gidicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harddiskin etkilemedigi birsey var mi hocam bilgisayarda, bütün yazilimlar üzerinde kayitli, cevirip cevirip okutuyorduk gerci suan ssdler cikti mertlik bozuldu..

simdi o fps etkilememe durumu, ssd ve hdd karsilastirmasinda yapiliyor hani ssd de olsa su fps hdd de olsa su fps seklinde.. Yüklenme süresi ile ilgili olan kisimda bu karsilastirma ile alakali..

Durumu tam olarak tespit etmek icin farkli bir hdd ile denerdim, olmadi harddiski bir taratirdim problemli mi bakardim.

haklida olabilirler, eski harddisk kac yillikti ki?

dolar 4 olmadan ssd edinmen hayrina olurdu
  • 1.5tb 5900rpm 4 senelik diye tahmin ediyorum oyun sırasında katır kutur sesler geliyo ses çıkariyo.Pc açılırkende oluyo bu arada bi kesiliyo video izlerken facede gezerken falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.