Şimdi Ara

Bozulan musluğu kiracı mı yaptırır ev sahibi mi? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
9
Favori
131.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    adam KENDİ BOZDUĞU musluğu yaptırtmaya çalışıyor. Alt yapıda bir problem olur ev sahibi yaptırmak zorunda ama ben gideyim duşa kabini sökeyim sonra diyeyim ki bozuk bu yaptır bunu aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Öyle mi?
    Asgari ücretten haberin var mı?
    Elektrik-su?
    Bazı ailelerden maaş günü 1 lira koparamazsın çünkü maaş erir gider.
    Tekrar söylüyorum geniş konuşmayın genişliğiniz size kalsın içinizde yaşayın ama insanlara bu çok normalmiş gibi dikte etmeniz hoş değil. Şimdi eşekle sizi baş başa bırakıyorum saygılar...
    İyice saçmaladın

Benim evim lüx bunu birkaç defa yazdım.
    Asgari ücret ile geçinen zaten bu evde nasıl oturacak
    Hala kalkmış musluk diyorsun

Ben evin şartlarını içini dışını söyledim 3 liralık musluk yok eca dan alıyorum dedim hala saçmalıyorsun

Bu evin kirası 2250 tl bu evde oturan bunun kalitesini bilip oturuyor
    Musluk garantisi 10 yılın üstünde ev 1 yıllık
    Bozulursa garantiden değişir , kullanıcı hatası ise kıracı değiştirir , eca varsa nalburdan 3 tl ye musluk alıp takamaz.

Takarsa çıktığında keserim parayı

Boş boş konuşuyorsunuz dinlemeden kafanız na kafa na tamam

• Cihan kullanıcısına yanıt
    :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kiracı yaptırır. çünkü ev sahibi sana sağlam olarak teslim etmiştir ev demirbaşı olarak geçer kullanımdan kaynaklı deformeleri kiracı yaptırır.
  • Bu kendi yorumun mu yoksa buraya borçlar kanununu okuyupta mı geldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Bu kendi yorumun mu yoksa buraya borçlar kanununu okuyupta mı geldin?
    eve ilk girdiğin zaman içersinde birşeyin bozuk olduğunu farkedersen ev sahibine söylersin yaptırırsın. sonradan senin kullanımından dolayı bozulan bir şeyin garantisi varsa yaptırılır yoksa bunu musluktur duşakabin camıdır vs kendin yaptırırsın. bunu ev sahibi kullanmıyor sen bozuyorsun. iyi o zaman fayansları kır kapıları patlat evi kır dök ev sahibi yaptırsın.
  • Yuh boyle bos bir konuya 30 sayfa entry girilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendi evimdeki...
    damlayan banyo batarya kartuşunu...
    dün 10 liraya alıp değiştirdim...
    yanlız baya alet lazım...
    bende olmayanları komşudan aldım...

2,5 alyen anahtar--boru anahtarı--kurbağacık anahtarı...
    lazım oluyor...

demek istediğim...
    10 liralık bir parça...
    filim olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 29 Mayıs 2019; 16:33:42 >
  • Ne kiracılarla uğraşıyoruz bi bilseniz mutfak dolaplarını kıranlar duvarları kapıları çocukları çizenler pastel boyayla boyalayanlar 2 sene otururlar evde verdikleri kirayı çıktıklarında Eve masraf olarak fazlasıyla geri koyarsın üstüne haksız pis ev sahibi olursun

• Atsız-Ata kullanıcısına yanıt
    Eğer ki ekstra şeyler yapıp boyanın içine etmediysen yani normal kullanımdan kaynaklı bir yıpranma varsa ev sahibi boyatır. He tabi boya konusu sıkıntı olabiliyor. Ne biliyim sen duvara çivi caktiysan senin suçun bana göre. Ama ana kural şu ;normal kullanımdan kaynaklı tüm yipranmalar ev sahibine aittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaa olur mu hocam öyle bunlar bozacak başkalarına ödetecek

• sen eve girerken muslukları kontrol etmelıydın.bozuk değilse sıkıntı yok.parası yerıne aynı sağlam musluktan takabılırsın.ev sahibi sana zorla gel evimi kirala diye heralde yalvarmamıştır
  • Ev sahibi öder kiradan kesilir musluk ve işçilik fiyatı.

• Ev sahibi sana teslim ettiğinde sağlamsa ve sen bu musluğu bozduysan ev sahibi ödeyecek değil ya. Gidip sen yenisini alıp taktıracaksın tabi ki.

• Çok uzadı bu konu..Kapatılması lazım artık..
    Siteyi her açtığım da görmekten bıktım..Konu sahibi bana ulaşsın en kalitelisin den bir musluk alayım da çözülsün bu konu artık..
  • Çok önemli bir konu bozduğumuz musluğu kırdığımız camları kırdığımız kapı kolları ev sahibine kitlenmesi gerekir. Hatta duvarları çocukların boyama alanı olarak kullanımı şart sonra ev sahibi boyatır kapatır üzerini yazıları sildirir.

Nasılsa kira ödüyor bu zihniyet.. Evi kır dök parçala diye kiraya veriyor sana demi..

Ha bir gün tuvalet çekmez lağım kokusu içinde yaşarsan ev sahibinin izni olmadan evi teşemeyeceğin için o koku içinde yaşarsın.

• Boyle giderse bu musluk bozuk kalır kimse yaptırmaz :)

• Eğer ev sahibi ile iyi geçiniyorsam 3-5 kuruşluk şey için adamı/kadını rahatsız bile etmem. Biraz da ikili ilişkiler yönünden bakın olaya...

• Kullanıp bozduğu musluğu bile utanmadan ev sahibine söyleyip parasını talep eden varsa bende gider depozitosundan keserim o parayı çıkarken o kadar alır parasını. Haa kiracı eve girdiğinde o musluk tekliyordur,bozulur, ev sahibi yaptırır. Ama sen sağlam aldığın malı bozup,yenisini yap diye ev sahibine talep edemezsin. Talep ettiğin miktar zaten 50-100 TL insan söylemeye utanır, gidip en kaliteli bataryayı yaptıracak halin yok. Eğer ev sahibinle aran iyiyse ve sıkıntı yoksa zaten şu miktarlar için konuyu bile açmazsın,sadece bilgilendirme yaparsın şu bozuldu değiştirdik diye.. Yarın öbür gün ev sahibi gelip enflasyon %25 oldu kiraya %25 zam yapıyorum dese ev sahibine söversiniz ama musluğun peşine düşüyorsunuz. Gerçekten bu kiracılarla uğraşmak yerine evleri satıp parayı bankada tutmak çok daha karlı. Ev kiralamak = Dert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 30 Mayıs 2019; 1:25:8 >
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Sat satabiliyorsun bu krizde bakalım kaç yıl atıl şekilde durur evin,ya da ölü paraya satarsın.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.