Şimdi Ara

Brand çok op yeter!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla bir kişi gelip derse ki brand op değil diye o kişi haindir. Hem karşıma gelince dövüyor botta, hem de ben seçince böyle kolsuz kolsuz oynasam bile yeniyorum. Hiç bi skill tutturamıyorum ulti atıyorum yeniyoruz falan. Bu heroyu nerflesinler bu ne böyle?

• Dün akşam takımında vardı 2-13 her yakalandığında ölüyor

TR de op olması normal orada ki primatlar dodge , team fight , reset vs bilmediklerinden ne skill atsan tutuyor zaten , fiddlede öyle bir oyunda team fight 5 tane ulti at çalidan 6. yine atarsın çünkü beyin yok primatlarda biri düşünmüyor lan su çalidan ulti gelir mi

Yada brand ultisini yiyen takımının içine koşuyor , ne bileyim brand ulti atar az geride durayim diyende yok adam gören basesine kadar kovalıyor
  • hiçbir skill atmadan sadece ulti 2-3 kişiye sekerse zaten pert ediyor rakibi. 2 eli olan herkes ölmeden önce diğer skilleri de atabilir cidden op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb

• Terörist gibi çalıda beklerken birini yakalarsan eqw kombosuna adam ölüyor. Hasarın yarısı da boşa çıkıyor.

• Dün akşam takımında vardı 2-13 her yakalandığında ölüyor

TR de op olması normal orada ki primatlar dodge , team fight , reset vs bilmediklerinden ne skill atsan tutuyor zaten , fiddlede öyle bir oyunda team fight 5 tane ulti at çalidan 6. yine atarsın çünkü beyin yok primatlarda biri düşünmüyor lan su çalidan ulti gelir mi

Yada brand ultisini yiyen takımının içine koşuyor , ne bileyim brand ulti atar az geride durayim diyende yok adam gören basesine kadar kovalıyor

• Brand çöp çar

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    yaniliorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün oynadım.

Ulti w attığınız an karşı takımın yok olma ihtimali %50 eğer e ile desteklersiniz otomatikman yok oluyorlar.

Ne pozisyon, ne taktik dinliyor gavurun herosu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü hero ya ultisi hele baya OP.
  • Ulti yeteneği 2 defa daha sekse 1 vs 9 yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

Bugün oynadım.

Ulti w attığınız an karşı takımın yok olma ihtimali %50 eğer e ile desteklersiniz otomatikman yok oluyorlar.

Ne pozisyon, ne taktik dinliyor gavurun herosu
    evet ama menzili kısa çalıda felan değilsen w atamadan ölme ihtimali yüksek

• W'ünün menzili bayağı uzun bence E atması için yaklaşmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.