Şimdi Ara

BRANDA BOYAYA ZARAR VERDİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arabanın sadece yan kapılar ve bagaj boyalı eski sahibinden kalma tavanda fazla bir şey gözükmüyor ama kaputta sanki su akmış orada kurumuş gibi duruyor sanırım kullandığım branda kalitesiz çıktı kaplama hakkında bilgi sahibimisiniz acaba ömrü ne kadar kendiliğinden çıkarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer4435 -- 18 Nisan 2020; 16:5:48 >
  • teşekkürler
  • omer4435 O kullanıcısına yanıt
    Arabada boya macun varsa kaplama yaptırma.. Bence o su izi dediğin vernik yanmış olabilir onun izidir orjinal boyada olmaz öyle bir şey kalitesiz de olsa branda gene olmaz.. Sonuçda 2 gün kalmış iki hafta bir ay ikiay kalmamış..

Sen bence aracını tekrardan iyi bir ekspertize soktur.. Kapamayı çıkartması kolaydır ama arabanda macun varsa ki boyalı diyorsun var yani kaplamayla beraber macun gelebilir.. Sana tekrar boya masrafı çıkar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • restore fx diye bi yer vardi orayi bulun gorusun bi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaput ve tavan boyalı olmaması gereken önemli iki parça satarken çok sıkıntı yaşarsın kesinlikle kaplama yaptır.
  • Ss yok mu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    2 yarı ekspere girdi araba sadece kaputu kaplatsa renk farkı olurmu
  • bende branda alıp araca örtecektim vazgeçtim demek branda yanığı denen olay gerçekmiş

• Thekanarya kullanıcısına yanıt
    Kaput bu şekilde
    BRANDA BOYAYA ZARAR VERDİ!!!

• Geçmiş olsun o beyaz grimsi renk değişimi verniğin altındaki nemden kaynaklanıyor - yağmur yağıyor bir şekilde brandanın altından geçip havasız da olduğundan verniğin içine işliyor.

Sorun yüzeysel değil boya yanması vernik yanması hiç değil yanlış bilgi verenleri dinlemeyin, sorun verniğin altında

Tek çözüm yolu dikkatli bir şekilde boyayı yakmadan ama güzelce de ısıtarak sıcak hava tabancasıyla (fön olmaz) uygulama yapmak
    İlk denemede sonuç vermeyebilir sabırlı ve dikkatli bir şekilde uygulamaya devam edin.
    The S197Lifeyoutube
    HOW TO FIX FOGGY CLEAR COAT USING HEAT GUN
    https://www.youtube.com/watch?v=enabpYY0kes&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddarcı -- 19 Nisan 2020; 15:17:58 >

• çok teşekkür ederim gerçekten büyük bir masraftan kurtardınız benim gittiğim yerde adam bana bunlara herhangi bir işlem uygulandığında rengi turuncuya dönüyor 3 çeşit vernik var bunlarda dedi böyle bir işlem uygulasam rengi turuncuya dönermi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer4435 -- 19 Nisan 2020; 18:33:16 >
    Turuncuya döner mi dönmez mi bunun garantisini kimse veremez ama başka da bir yolu yok (boyatmak harici)
    Yazın güneşin ortasında kalmış bir araç nasıl ısınıyorsa sıcak hava tabancası da aşağı yukarı o sıcaklığa ısıtacak

Fabrikalar bile bu yöntemi uyguluyor beyaz streç filme sarılmış sıfır araçlarda da aynı izler zaman zaman oluşabiliyor
    Verniğin altındaki nemin kusması gerekiyor bunun da tek yöntemi sıcaklık - ya güneşte bırakın aracı ki nemin buharlaşması uzun sürebilir yada işlemi hızlandırıp sıcak hava tabancasıyla olaya dikkatli ve sabırlı bir şekilde girişin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Sıcaklan vernıge gecme yapar havalar sıcak aynı olay motorsıkletım mırm ızı ondada oldu aynasına yapışmıs leke oluşmuş kısında altından toz gırer ve cızer branda motorsıkletım garajda toz oluyor yunede branda ıle ortmem cızıyoor cunku brandao renklerde gerı donusum zor 4 kat vernık var rotusd olmuyor yama boyada olmuyoor maleseffkı zor aslında garaj rengı tas ızını rötuş dahı kabıl etmıyor clıo kırmızısı
    senin okuduğun mektebi...
  • benim tercihim riske atmamak önümüz yaz izmir'in sıcağı malum araba kırmızı renk peki herhangi bir kalıcılık veya yayılma gibi bir durum söz konusu olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Sıcaklan vernıge gecme yapar havalar sıcak aynı olay motorsıkletım mırm ızı ondada oldu aynasına yapışmıs leke oluşmuş kısında altından toz gırer ve cızer branda motorsıkletım garajda toz oluyor yunede branda ıle ortmem cızıyoor cunku brandao renklerde gerı donusum zor 4 kat vernık var rotusd olmuyor yama boyada olmuyoor maleseffkı zor aslında garaj rengı tas ızını rötuş dahı kabıl etmıyor clıo kırmızısı
    Türkçe kursuna gidin acilen
    Yayılmaz artmaz sanmıyorum ama ne kadar az sıcaklık yerse o kadar kalıcı olur
  • teşekkür ederim
  • Aslında bır sekılde cıkması lazım ama beyaz sırke az sulu pasta falan alması lazım rısklı renk dıyemı boyacılar ugrasmıyor ?
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    herhangi bir uygulama yapıldığı zaman rengin turuncuya dönme riski varmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.