Şimdi Ara

BRANDA BOYAYA ZARAR VERDİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEPİNİZE MERHABA 2 GÜN ÖNCE İZMİR'E YAĞMUR YAĞDI BENDE 2013 ALEV KIRMIZISI CLİO 4'ÜMÜN ÜSTÜNDEKİ BRANDAYI ÇIKARMADIM. BU GÜN PAZARA GİTMEK İÇİN BRANDAYI ÇIKARDIM AMA FARK ETTİM Kİ KAPUTUN ORTASINDA VE TAVANIN ORTASINDA BOYA SOLMUŞ ŞEKİLDE DURUYORDU HEMEN BİR TANIDIĞIN PASTA CİLA YAPAN BİR YERE GÖTÜRDÜM BANA BU RENKLERDE SORUN OLUYOR ESKİ HALİNİ ALMAZ NE BOYA KORUMA NEDE PASTA CİLA KURTARMAZ BUNU DEDİ NE YAPMAM LAZIM BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer4435 -- 17 Nisan 2020; 20:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Sıcaklan vernıge gecme yapar havalar sıcak aynı olay motorsıkletım mırm ızı ondada oldu aynasına yapışmıs leke oluşmuş kısında altından toz gırer ve cızer branda motorsıkletım garajda toz oluyor yunede branda ıle ortmem cızıyoor cunku brandao renklerde gerı donusum zor 4 kat vernık var rotusd olmuyor yama boyada olmuyoor maleseffkı zor aslında garaj rengı tas ızını rötuş dahı kabıl etmıyor clıo kırmızısı
    senin okuduğun mektebi...
  • Sıcaklan vernıge gecme yapar havalar sıcak aynı olay motorsıkletım mırm ızı ondada oldu aynasına yapışmıs leke oluşmuş kısında altından toz gırer ve cızer branda motorsıkletım garajda toz oluyor yunede branda ıle ortmem cızıyoor cunku brandao renklerde gerı donusum zor 4 kat vernık var rotusd olmuyor yama boyada olmuyoor maleseffkı zor aslında garaj rengı tas ızını rötuş dahı kabıl etmıyor clıo kırmızısı
  • 2 günde bisey olacağını düşünmüyorum.
    Acaba önceden sorun başlamış olabilir mı?
  • Hiçbir yöntem işe yaramıyorsa aynı renk film ile kaplatılabilir yada kaput ve tavan boyanır.
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    hayır yeni oldu
  • Preobrazhenski P kullanıcısına yanıt
    ince boya attırırsam eksperde gözükürmü acaba
  • Tarcanlar görür makineyle expertiz yaptigini sananlar göremez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırmızı renk+branda +yağmur iyi cesaret ben ilk acemiliğimde beyaz aracımda kulkanmıştım 2 yıl sonra aracın çoğu yerinde bırak solmayı zamanla boya atması oldu solmakla kurtarırsan iyi .Hele yağmurda yapış yapış of of hayal edemiyom
  • omer4435 O kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl soru hocam görecekler tabi. Görsünler de zaten. Siz fotoğraflarını çekin alıcıya gösterin yeter.
    Tabi ki görülür, diğer arkadaşın dediği gibi saklamaya çalışmayın bence. Boyatmaktan çekiniyorsanız aynı renkte kaplatabilirsiniz o bölgeleri ve fark anlaşılmaz, gayet güzel olur. Bu işi tabi iyi bir yer yapmazsa daha kötü sonuç çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Tarcanlar görür makineyle expertiz yaptigini sananlar göremez
    Evet, boyadan sonra beyaz tozlar kalıyor ve boya ustaları bunu görüyor!
  • Preobrazhenski P kullanıcısına yanıt
    Şı an satma gibi bir durumum yok zaten boya yaptırırsam fotoraflarını çekeceğim kaplamanın ömrü ne kadar oluyor bir bilginiz var mı acaba
  • Hem koyu renk hem branda yanls maalesf hocam
    Ne söylesem yalan olur, bilgim yok malesef.
  • boya sart ama olcum aletınde kalınlık cıkarsa satısta fıyat duser baska yolu yok
  • Ben bazen 10 gün brandalı bırakıyorum araç beyaz ve kapalı yerde yağmur toz yok daha hiç sorun yaşamadım. 90 TL ye almıştım brandayi
  • 2 gün önce yağan yağmurla ne alakası var? çok birşey yağmadı zaten kaldı ki yağmur brandalı araca zarar vermez. 1-2 haftadır aşırı sıcak yarım saat dışarıda yürüsek terliyoruz. belli ki kalitesiz branda ve boyaya yapışmış ya da önceden oldu fark etmediniz. uzun süreli biniciysen boyatacaksınız alıcıyı düşünüyorsanız öyle kalacak
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Brandayı arabayı yıkayıp koydum yıkatken bir sorun yoktu yağmur yağdıktan 2 gün sonra ortaya çıktı
  • Branda zaten arabayı yatırıcaksan takılan bir şey.. İnsanlar bir ay iki ay branda da tutuyor arasıra havalandırıp..

Arabada önceden bir işlem yoksa olan durum heleki 2 günde mantıksız boya yanmış.. aklıma iki şey geliyor bir arabada önceden kötü boya atılmış komple... İki arabada boya yoksa çok kalitesiz eskiden teflon karışımlı brandalar falan olurdu öyle bir şey kullanılmış... Ama öyle olsa bile 2 günde ilginç..

Arabanın evveliyatında boya yoksa hiç bir şey yapma heleki tavana hiç dokunma bizim millet bir tuhaftır satarken taklamı attı araba. Niye boyattın tavanı kesin ağır kazalı gibi sohbetlere çok şahit olursun..

Yapa biliceğin boya orjinal ise arabada macun yoksa kaplama yapabilirsin.. Oda. Pahalı ama en temiz çözüm.. Satarken de söylersin burası orası böyle oldu diye sattığın adama ki kaplamayı çıkarttığında öyle bir manzarayla karşılaşırsa arkandan beddua lanet etmesin emin ol yeni aldığın arabandan çıkar sonra dersin kimin beddua ısını ahını aldık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 18 Nisan 2020; 13:35:44 >

• Motosiklet kullanıcıları bilir iç mekân ve dış mekân olarak 2 branda satılır. İc mekân olarak satılan brandalar aslinda araba brandasi ile aynidir.

Motor binicileri bunu alt katman ya da Kapali otoparkta uzun sure saklayacak olanlar kullanir.
    Arabada bunu kullanirsaniz ayni konuda olduğu gibi ozellikle yagmurdan sonra islanip esen ruzgarla surekli dalgalanarak zimpara etkisi gosterir ve vernik katmanini bozar, islak kalir ve akip gitmesinden daha fazla zarar verir.

Bir de weatherproof brandalar vardir. Bunlar dış mekân koruma olarak kullanilir. Altına ıslaklık gecirmeye karsi dayanıklıdır.
    BRANDA BOYAYA ZARAR VERDİ!!!

Bu nedenle arabalar için o ic mekan brandaları sadece güneşli havalarda kullanilir ve hatta rüzgâr bile boyayi zimpara yapar.bu nedenle garajda kullanmak daha uygundur

Eğer metalik ise boya daha dayanıklıdır ama opak ise tekrar vernik ya da boya işlemi yapılabilir.

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Nisan 2020; 8:42:35 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.