Şimdi Ara

Rezistansa Zarar Vermeden Cam Filmi Sökme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Konu var miydi bilemiyorum. Yorumlarda ise yaradigi soyleniyor. Bir goz atmanizi tavsiye ederim.

https://youtu.be/Nm_3ftrLUZI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün camsil yardımıyla tek parça olarak çıkarttım.hava yağmurluydu.rezistans çalışıyor.buharı çözüyor.videodaki sistem biraz zahmetli gibi.camsil tavsiye edilir.

• Ben yan camlar için denedim bunu.Başta dışarıdan ölçü alıpta kesemedim çünkü rüzgarlıklar vardı.İçeriden ölçü alıpta kestim biraz kısa oldu bari denemiş olayım işe yarayıp yaramadığını görürüm dedim amonyağı sürdüm cama ama poşet bir türlü yapışmadı sıkıntı poşettedir dedim daha ince poşet denedim yine olmadı vazgeçtim.

Saç kurutma makinesi ile camın genelini ısıttım sonra en uç kısmı daha çok ısıtıp ucu sivri çakı ile kaldırıp elimde yavaş yavaş çektim.Saç kurutma makinesi ile bütün camı çok fazla ısıtırsanız çıkarması kolay oluyor fakat yapışkanlar filmin üstünde değil camın üstünde kalıyor bu sefer onları çıkarması var.Yan camlarda zarar görecek rezistan vb. olmadığı için zorlayarak çıkarma yöntemini seçmek daha mantıklı.

Kalan yapışkanları da gaz yağı ile yumuşatıp çakının orta kısmıyla olabildiğince eğik tutarak hafif hafif cama zarar vermeden kazıdım.Gaz yağı belli bir kayganlık verdiği için cama zarar gelmiyor.

4 cam + 2 kelebek camı sökmem yarım saat sürmedi ama geriye kalan yapışkanlar biraz uğraştırdı.

• Bu film sökme olayından youtuber lar da iyi ekmek yedi
  • Daha bugün bu işlemi uyguladım. Amonyak kokusu ciğerime sindi ne zaman çıkar bilmiyorum.

Amonyak filmi pek etkilemedi. Hiç çıkacağa benzemiyordu. Bende maket bıçağı ile filmin ucunu kaldırıp saç kurutma makinası ile ısıtarak çok yavaş bir şekilde çıkardım filmi. Filmi çekerken filmin yapıştığı noktaya sürekli sıcak hava tuttum. Yapışan falan da kalmadı camda. Belki az da olsa amonyak işleminin faydası olmuştur bilemeyeceğim. Rezistansları denedim. Çalışıyordu. Bence amonyak işine girmeyin, saç kurutma makinası ile çok yavaş bir şekilde ısıtarak filmi çıkarın. Camı ısıtıp makinayı bırakmayın. Sürekli camdan ayrılan kısma sıcak hava verin. Elimi dokunduramıyordum o kadar sıcaktı cam. Bu sekilde gayet rahat çıktı film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 5 Kasım 2017; 2:16:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam Filmini Sökmeyecek Olanlar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.