Şimdi Ara

Bravo-Megane-Astra O km teklifleri.. Sizce..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Manuel vites 120 hp+safety kit+skydome 44.500,00 TL (7 hava yastığı ESP Hill Holder vs)
    Megane 3 HB Privilage 105 hp 1.5 DCI + Premium donanım 105 hp 44.000,00 TL
    Opel Astra Classic III 1.3 CDTI Essentia Confor Paket 37.000,00 TL Sizce hangisi?

• motor seçenekleri ve fiyatlara bakıldığında bravo bir adım önde
  • Astra ve diğerleri arasında 7.500 tl fark var bu nedenle benim seçimim Astra olurdu
  • fiyata bakarsak astra,
    tipine bakarsak megane,
    gücüne bakarsak bravo,
    zor seçim, kolay gelsin
  • al işte yine kavga çıkacak.
  • motordan dolayı astra tavsiye etmiyorum...bravo veya meganedende içinize sineni hoşunuza gideni alın ikiside güzel araçlar...
  • kasa eski ama astra da oldukca dolu araba.aradaki fiyat farkından dolayı astra derim
  • Aradaki fiyat farkı ve vergi avantajından dolayı Astra derim. Konfor paket içeriği de Cosmo donanıma eş değer diyebiliriz.

Ama 120 HP olması sunroof olması yani en dolu versiyon olması nedeniyle Bravo öne çıkıyor bana göre.
  • Bravo ve Megane arasından seçim yapardım Full+full gibi olmasından ve skydome+120 HP gibi bir artısı olmasından dolayı sanırım tercihim kırmızı bir Bravo olurdu.
  • bravo derim arkadaşım f/p açısından süper...
  • Bravoyu tercih ederdim bana göre sanki donanım olarak hepsinden 1 adım önde gibi duruyor. otomatik vites olursada tadından yenmez. Meganında tasarımı harika şuan yerinde olmak istemezdim. Yeni çıkan astrada mükemmel ötesi ama fiyatının 41000den başlaması ister istemez insanı başka modellere itiyor.
  • Tabi ki Bravo
  • Bravo tercih ederdim ama okadar para vermek istemiyorum diyorsanız astra'da işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge34

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Manuel vites 120 hp+safety kit+skydome 44.500,00 TL (7 hava yastığı ESP Hill Holder vs)
    Megane 3 HB Privilage 105 hp 1.5 DCI + Premium donanım 105 hp 44.000,00 TL
    Opel Astra Classic III 1.3 CDTI Essentia Confor Paket 37.000,00 TL Sizce hangisi?

Bravo düşünüyorsanız eğer skydome seçeneğini tekrar değerlendirmenizi öneririm,daha önce de bahsetmiştim skydome perdesi kullanışsız bana göre!!!
  • Bugün astrayı ilk defa gördüm önden aynı insignia gibi geldi cok şehvetliydi..
  • Teşekkürler arkadaşlar ancak yanlış anlaşılmayı düzelteyim Astra yeni kasa değil (ki yeni astrada henüz dizel seçenek gelmedi). Compact sınıf bir otomobil almaya karar verdim. Astra'daki 37 bin TL donanımlı bir dizel için gayet makul ama megane ve bravo tasarım ve donanım olarak daha bi albenili değil mi? Zor gerçekten işimiz.
  • Biraz daha çıkabiliyorsanız alfa rome giulietta alın zannedersem 50000 TL den bahsediliyor bu araç için.

Seçenekleriniz arasından megane ya da bravo ikisi de güzel araçlar.
  • Sağol kardeş ama bulunduğum yer itibariyle birkaç markadan başka marka ile maalesef ilgilenemiyorum, malum servis ağı vs. Fluence ile test sürüşü yaptım megane ile aynı motor diye ama maalesef bravo ile test sürüşü yapamadım multijet 120 hp yi çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.