Şimdi Ara

Bravo ve düşündürdükleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yıldır kullandığım aracını sattim ve kısa bir süre önce bir arkadaşından kullanmaya aldığım FIAT bravo araca resmen bittim kullandığım araba 1.4 te jetmotorlu 120 hb 200 nm torka sahibi araba bana çok Zevkli geldi.

Fiyatlarına bakınca daha bir şaşırdım 1.4 77 hb punta ile nerdeyse aynı fiyat araba
    Arbayi beğendim ama çevrede sanayi esnafı çoktur kime sorsam araba güzel ama ikinci elde sıkıntılı dedi
    Bundan önce ikinci eli güvenli arabalar aldım şimdi beni aldı bir düşünce sevdiği bu araba mi yoksa başka bir araba mi bakacağım
    Forumdakilerinde fikrini alayın dedim
    Özellikle bu arabayı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    1.6 dizelinede bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bravo kaliteli bir aractir. Ithal diye biliyorum. Ithalse parcasi pahalidir 2. Eli pek yoktur. Bu 2. El alacaklar icin avantajdir.

• benzinlisi keyifli dizelininde ikinci eli iyidir yani çok kötü değildir, mayıs sonu dizel otomatik, sport stil düşük kilometreli olanını almayı düşünüyorum ve 40-45 lirayı gözden çıkaracağım, 1.4 tjet 150 hp olanını 120 bin km tepe tepe kullandım çok keyifliydi gerçekten, benzinlisi piyasadaki çoğu 1.6 atmosferikle aynı yada az yakıyor aslında belirteyim bunuda

• 1.6 dizeline bakardim ben olsam. Cam tavanlı

• Bravo FIAT markasının en iyi c hb aracıdır bana göre tutulmayan satılmayan araba yoktur temizse araç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.