Şimdi Ara

brc my 10 benzinden gaza geç geçme sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracıma geçen sene brc my 10 sıralı sistem gaz taktırdım.
    ilk marşta sabahları gaza giden sene takdırdığım kış aylarında kullandığım zamana bakarak bu aralar fazlası ile geç geçmeye başladı.
    yaklaşık olarak hareket halinde iken en fazla max 300 metre iken bu gün 1 km yi buldu.
    acaba bir sorunmu var? geçen kış bu şekilde değildi neden olur acaba....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exsalibur -- 28 Aralık 2011; 21:31:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exsalibur

aracıma geçen sene brc my 10 sıralı sistem gaz taktırdım.
    ilk marşta sabahları gaza giden sene takdırdığım kış aylarında kullandığım zamana bakarak bu aralar fazlası ile geç geçmeye başladı.
    yaklaşık olarak hareket halinde iken en fazla max 300 metre iken bu gün 1 km yi buldu.
    acaba bir sorunmu var? geçen kış bu şekilde değildi neden olur acaba....!

Sıcaklık derecelerine bakıyormusunuz hocam..35 Derecede geçmesi gerekiyor..
  • aracın lpg dönüşümü özençler otogazda yapıldı mehmet bey değerlendirmelerde bulunursa sevinirim teşekkürler
  • Merhaba Hocam ;
    BRC MY10 gecıs stratejısı su sekıldedır ; Sıstem aracınızın sogutma suyu sıcaklıgının her 5 sanıyede 1 derece arttıgını dolayısıyla dakıkada 12 derece arttıgını hesaplar.Ornegın motor ısısı 0 derece ( lpg ye gecıs ısısı 35 derece olarak ayarlandıysa) bu durumda yaklasık 3 dakıka ıcerısınde sıstem lpg ye gececektır , bu gunlerde havanın yaklasık -5 derece de oldugu dusunulurse aracınızın sabah 3.5 dakıkada yanı 1 km cıvarında hareket ettıkten sonra gecmesı normaldır.Yarın sabah lutfen dakıka olarak bır olcun ,bakalım dedıgım surede mı gecıs yapacak :) Gorusmek uzere...Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

Merhaba Hocam ;
    BRC MY10 gecıs stratejısı su sekıldedır ; Sıstem aracınızın sogutma suyu sıcaklıgının her 5 sanıyede 1 derece arttıgını dolayısıyla dakıkada 12 derece arttıgını hesaplar.Ornegın motor ısısı 0 derece ( lpg ye gecıs ısısı 35 derece olarak ayarlandıysa) bu durumda yaklasık 3 dakıka ıcerısınde sıstem lpg ye gececektır , bu gunlerde havanın yaklasık -5 derece de oldugu dusunulurse aracınızın sabah 3.5 dakıkada yanı 1 km cıvarında hareket ettıkten sonra gecmesı normaldır.Yarın sabah lutfen dakıka olarak bır olcun ,bakalım dedıgım surede mı gecıs yapacak :) Gorusmek uzere...Selamlar

mehmet bey öncelikle mesajınız için teşekkür ederim.
    bugün dediğiniz şekilde aracı hareket ettirmeden olduğu yerde denedim, 3.35 dk de olduğu yerde gaza geçiş gerçekleşti.
    normalde motoru fazla ısıtmadan hareket ettiriyordum ama bu gün dediğinizi uyguladım gaz geçişi hemen gerçeklşti.
    araç hareket ettirdiğinde gaz geçişileri biraz zaman alıyor bu süre biraz uzuyor bunu anlıyorum.

saygılar teşekkürler

• Merhaba Hocam ;
    Tam nokta atısı yapmısız. Gecıs degerlerınız normalın 5 sanıye ılerısınde :) Yazın bakıma geldıgınızde gecıs ayarlarını yıne gozden gecırırız.Selamlar,saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.