Şimdi Ara

BRC SIRALI LPG KULLANICILARI BURAYA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR TOYOTA COROLLA 2000 MODEL VVT-İ MOTOR ARACIMA LPG TAKTIRACAĞIM.UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU SIRALI SİSTEMLERDE EN İDAAL VE SERVİS AĞI YAYGINLIĞI BAKIMINDAN BRC Yİ SEÇTİM. ARACIMA TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BRC KULLANICILARI VARSA BU SİSTEMİN ARTI VE EKSİLERİNİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. BURASI TOYOTA KARDEŞLİĞİ..........

• Ben de çok araştırarak lpg kitini taktırmıştım. Evet BRC çok yaygın. Mersin'de de var. Ama ben 80 km giderek Adana!da TARTARİNİ taktırdım. 300 km sonra bi daha Adana ya gidip geldim. (ilk servis süresiymiş, baştan söylemişlerdi) Şimdiye kadar pişman olmadım.
    Bence biraz daha araştır sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetkoc68

MERHABA ARKADAŞLAR TOYOTA COROLLA 2000 MODEL VVT-İ MOTOR ARACIMA LPG TAKTIRACAĞIM.UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU SIRALI SİSTEMLERDE EN İDAAL VE SERVİS AĞI YAYGINLIĞI BAKIMINDAN BRC Yİ SEÇTİM. ARACIMA TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BRC KULLANICILARI VARSA BU SİSTEMİN ARTI VE EKSİLERİNİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. BURASI TOYOTA KARDEŞLİĞİ..........

atikeri incelemeni tavsiye ederim fiyat olarak şu an kampanyada.
  • Bende 2003 1.6 terra var aracı aldığımda üzerinde BRC takılıydı zaten. Şu ana kadar beni hiç üzmedi. Süper bir alet benzinden hiç farkı yok. ve maşallah hiç problem çıkarmadı. Bence BRC taktırmanda bir sakınca yok. Valla benim servislede fazla içim olmadı aracı alalı 6 ay oldu. onun için servis hizmeti hakkından bir şey diyemeyeceğim. Bu arada bende bir şey sorayım benim araçta yok bilgisayarı yaklaşık 8.5 lite /100 km diyor. bu veriler tutuyor. sizin aracınızdaki veriler nedir. tabii LPG li araçlar için soruyorum
  • benzer bi başlık var zaten, bilginize :

http://forum.donanimhaber.com/m_14574907/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tartarini LPG hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.