Şimdi Ara

Brick olmuş ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler vbios yüklenirken hatadan dolayı kartım brick olmuştu bugün overclock denemeleri için geri hayata döndürmeyi planlıyorum kart hd 3600 series. lehim yapabilirim ama hangi pinlere lehim yapmalıyım yardım bekliyorum isteyen için fotograf atabilirim

• Nasi becerdin karta fiziksel hasar vermeyiVe 3650ler çok isinan kartlardir, kullandigim icin biliyorum, %100fanla bosta 50c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Nasi becerdin karta fiziksel hasar vermeyiVe 3650ler çok isinan kartlardir, kullandigim icin biliyorum, %100fanla bosta 50c

yok fiziksel hasar yok vbios uçtu fiziksel olarak problem yok yani
  • eeprom 25p05vp adındaki çip oluyor galiba bunun 1 ile 8. ucunamı lehim yapacağım
  • anakartında pcı ( pcıexpress degıl ) yuva varsa buyara uygun bır ekran kartı be brıck kartı bırlıkte takarsın pcı karttan sıtemı acar ve brıck karta bıos atarsın en saglıklı yolu bu yanlıs bıostan dolayı calısmayan kartı kurtarmanın
  • pci yuva var fakat kart yok nerden bulabilirim şu pci kartları
    @*666* ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 9 Temmuz 2013; 12:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

anakartında pcı ( pcıexpress degıl ) yuva varsa buyara uygun bır ekran kartı be brıck kartı bırlıkte takarsın pcı karttan sıtemı acar ve brıck karta bıos atarsın en saglıklı yolu bu yanlıs bıostan dolayı calısmayan kartı kurtarmanın

hocam pci kart yok acaba benim kartı takıp onboard'ı disable yapıp atabilirmiyim görüntü problem değil tuşlar ezberimde zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onboard varsa, ekran kartını takmadan monitörü o/b a bağlayarak biosa gir ve görüntü önceliğini o/b'a al. sonra kaydet&kapat ve ekran kartını tak.
    sonra ister windows üzerinden ister dos ile orjinal biosu geri yükle.

Ekran kartı bios güncellerken tavsiyem k esinlikle dos ortamında yapmanız. bu sayede brick riski yok denecek kadar azalır. ve içinizde biosu kopyalarken oluşan tedirginlik yok olur
  • ilk okuduğumda biricik diye okudum
  • Ob aç ve dos ortaminda tekrar at

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

onboard varsa, ekran kartını takmadan monitörü o/b a bağlayarak biosa gir ve görüntü önceliğini o/b'a al. sonra kaydet&kapat ve ekran kartını tak.
    sonra ister windows üzerinden ister dos ile orjinal biosu geri yükle.

Ekran kartı bios güncellerken tavsiyem k esinlikle dos ortamında yapmanız. bu sayede brick riski yok denecek kadar azalır. ve içinizde biosu kopyalarken oluşan tedirginlik yok olur

Tesekkurler hocam cozdum sayenizde suan caliaiyor orjinal biosu attim. Fakat bir problem var rbe ile duzenleyip atinca catalyst ekran kartimi gormuyor ?

• Belliki bios ile olmayacak arkadaşlar pencil mod nasıl yapabilirim 1.100 v ile en fazla 800 mhz oluyor
  • Hocam bu sevda niye? hd3650 kartı 1000mhz gpu yapsan ne olur ki.
    Kart zaten milat olmuş, o kartı normal ayarlarda gittiği yere kadar kullanman bile kâr.
    Bence fiziksel müdahalede bulunma karta. Getirisi uçuk olsa tamam da gpu'nun gücü belli.
    Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmedikten sonra uğraşmanın bir anlamı yok.
  • Benim ekran kartıda bozuk flaş yüzünden bozuldu.Windows üzerinden yapıyorum,güncellendi diyor işe yaramıyor.Dos üzerinden yapmaya çalıştığımda "no nvidia display adapters found" hatası alıyorum.Çözümü varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.