Günaydın Aldığım her araçta yedek parçaları hep pahalı geldiği için hep üzülmüşümdür ve satmışımdır.
Şimdi amacım yedek parçası türkiyeden en ucuz araclardan birini almak istiyorum kaza-bozulma-değişim vs..olduğunda beni üzmesin istiyorum...
ömürlük olsun istiyorum...
Yakıt değeri çok düşük olsun istiyorum...
Broadway aklımda var ..ama hangi broadway alınır.. Aslında efsane kasa toyota alayım dedim bulamadım...
Bütçem değişkenlik gösterebilir..
Ben Balıkesir merkezdeyim..
Ben olsam bu ilandaki aracı alırdım dediğiniz araç varsa yardımcı olur musunuz?
İnanın işin içinden çıkmadım..
Kliması-Hidrolik Direksiyonu-camları otomatik vs..olsun istiyorum.. tamamen orijinal osun..kaza-değişen tramer olmayan olsun.. Aslında kdi çekip dacianın çok sututlan stepway mi ne onlardan mı alsam dedim abi o da ne 65.000 tl kilometersi 100 bine dayanmış yok diyorum ya olmaz..bazende alayım ömürlük kullanırım diyorum.. Yani çok gel gitlerin içindeyim..
Dediğin araba kaç yıllık ki orjinal olsun diyorsun 😂
Dediğin araba kaç yıllık ki orjinal olsun diyorsun 😂
Hocam kaç paran var sen onu söyle biz sana araba öneririz.
Artık eski araçların parçaları da gitgide zor bulunmaya başladı. Parçası ucuz oldugu için 3-4 yıl sonra çıkmacılarda dahi zor bulunur.
şimdi yedek parça ucuz oldugu ıcın araba almak biraz absürt olmuş hocam. ucuz derken kıme gore neye göre ucuz? bazı araba var parçası ucuz ama 20bınde parça bozar. bazı araba var parçası pahalıdır ama 50binde bozar. örneğin brodway ön takım parçaları 500tl olsa20 bın gitse, corolla ön takım parçaları 1000tl olsa 50bın gitse corolla almak dah mantıklı. hem konfor olarak daha iyi hemde sök tak işçilik parası olarak avantajlı oluyor.
Aslında efsane kasa istiyorum ama temiz maalesef bulamadım...
Dacia sandero 2 el 65.000 ve üstü verilir mi sizce
başka ne alınabilinir ki bütçem 30.000 tl ye kdar farzedelim..
aslında 1 2 yada 3 yaşında araç bulup kresiyle alsam mı diyorum.. yani kafam bulanık...
falken34
kullanıcısına yanıt
Açıklamanız harika.çok iyi bilgilendirdiniz. Teşekkürler
Benim bütçe 25 civarı idi. Ucuz 3 parça değişik 25 e bi golf 4 dizel buldum bi tane. Sonra araç karşıdakindeyken şanzıman patlatmış o haliyle alacağım kendimiz şanzımanı değiştirip kullanmayı düşünüyoruz. bu şekilde bir 2 bin kadar daha cebimizde para kalacak. Onu da bakımına yağa fln veririz diye düşündük. Yani piyasada bu yaşlarda araç temiz bulmak zor. Temiz dese bile pek inanmayın. İyi golf 4e bile millet 50bin istiyor. 50 bin ona verinceye kadar taksi çıkması 400bin km de dizel egea alırım.
dolar al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme