Şimdi Ara

Broadway durduğu yerde fren yağı bitmiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bir kaç saat önce bir çıkardım aracı fren neredeyse tutmuyor. Fren yağı bitmiş. Halbuki kontrol ederim böyle şeyleri 1 hafta kullanmamıştım arabayı, yağda vardı. Bugün bir baktım yağ bitmiş. 1 hafta durduğu yerde artık o yağ nasıl bittiyse. Frenin yarısı boş basıyor. Dibinde anca fren temas ediyor oda çok değil. Gittim petrol ofisinden hidrolik fren yağı aldım. Doldurdum. Eskisi gibi olmadı. Biraz düzeldi ama hala fren pedalının yarısı boş basıyor sayılır. Sizce niye böyle oldu durduk yere? Fren balatalarına falan mı baktırsam?

• Yagi koydukdan sonra arac calisir faziyetde. Pompaladinmi fren pedalina kasetdim iyice pompala duzelir sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Yagi koydukdan sonra arac calisir faziyetde. Pompaladinmi fren pedalina kasetdim iyice pompala duzelir sonra

Yağı koyarken araç çalışır vaziyette değildi. Ama yağı koyduktan sonra bi 10 km kullanmışımdır. Çok az fark etti.
  • dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    Hayir sen beni anlamadin kardesim
    Yagi koydukdan sonra araci calistirip biraz pompala dedim ilerletme oyle eski haline donmez

• Hava yapmıştır. Yeni yağı koyduktan sonra havayı almak gerekir.
  • quote:

Hayir sen beni anlamadin kardesim
    Yagi koydukdan sonra araci calistirip biraz pompala dedim ilerletme oyle eski haline donmez

Hocam götürdüm bugün sanayiye. Sağ arka tekerlekte patlak olmuş fren yağını akıtıyormuş. Fren balataları, merkezler, hortumlar, bilyeler falan 0 dan değiştirdim. 300 lira tuttu. Ama frenler canavar gibi oldu. Yani o kadar iyi olduki ben önceki frenlerle resmen Allah'a emanet gidiyormuşum.
    Ucuz atlatmissin kardes ya arac durdugu yerde ceske arabanin altina bakaydiniz ama olan olmus cok gecmis olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ucuz atlatmissin kardes ya arac durdugu yerde ceske arabanin altina bakaydiniz ama olan olmus cok gecmis olsun

Zaten baktım sağ arka teker biraz garip duruyordu. İşte orda patlak olmuş. Sanayiden çıktıktan sonra frenleri bir test ediyim dedim. Köküne kadar bir bastım direksiyona yapıştım resmen. Bunlar frense öncekiler neydi acaba. :)
    Yoksa usta abs mi takmis ne

• quote:

Yoksa usta abs mi takmis ne

Kardeş bi kullansan absden farkı yok. 100 km ile giderken anında durdu yani :)
    Dikkat sonra arabayi devirirsin bak allah korusun basina bisey gelmesin gaza gelipde frene asilma aman katdesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.