Şimdi Ara

BROADWELL İŞLEMCİLER NİSAN AYINDA RAFLARDA YERİNİ ALICAK!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

4MB Cache ?

İntel gittiğin yol yol değil vallaha. Hala 4/8 @4Ghz ulaşamamışken 4 MB Cache ?

artık bencede bi 4ghz yi görüp güzel bir performans canavarları üretseler artık iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Bu ghz leri düşük tutması performansı etkiler mi?Yada işlemcinin performansı nereden anlaşılır?

ee yani tabiki düşürür aynı işlemcinin 3.2ghz le 4.0 ghz arasında fark olur tabiki performans farkı ama performansı asıl belirleyen husus bu değil.
    kaçıncı nesil ve işlemci teknolojisi onun yanında tek çekirdek performansı önbellek birimleri performansı etkilerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Perf. artmayacaksa ,4790K dan daha guclu islemciler cıkmayacaksa neden insanlara Z87 lerini sattırıp Z97 aldırdılar ki?Bu Intel kadar tuketiciyi magdur eden firma var mı bilmiyorum.600-700 e Z87 al bu Broadwell desteklemeyecek sat Z97 al 1000 liraya mesela
    Sonra hadi Z97 aldın yeni islemci perf. artısı getirmesin.Onu da gec soket yine degistigi icin o da anında eskisin.Madem Z97 aldırıyorsun i7 4790K dan en az %25-30 hızlı islemciler cıkarmaları gerekirdi.Kaybeden yine tuketici oldu.

+1
  • nerede çalışıyorsun,ne iş yapıyorsun? sorayım da cümlen hava da kalmasın.ayrıca eksiye çalışıyor diyorsun mesajım +24 olmuş. dostum kusura bakma mühendis murat olma yolundasın.ayrıca sende forumun eski üyesi sayılmazsın. 1 yıl önce üye olmuşsun.ayrıca senin mesaj kutun Allah razı olsun ile dolduysa, leon-x veya testerenecminin mesaj kutusunu düşünemiyorum,kutsal kitap olmuşlardır. ayrıca ne iş yaptığına gelince;ülkemizde bilgisayar donanımları üretilmiyor sadece satılıyor yani sen sadece en fazla bunların satışında çalışıyor olabilirsin.bunların üretimide çalışıyor musun? peki bunların tasarlanmasında çalışıyor musun? tabiki hayır. peki bu forumda yurt dışında bunların üretildiği tasarlandığı yerlerde mühendis olarak çalışanlar var mı,var. peki bu adamlar kendilerine donanım uzmanı diyorlar mı hayır.gelelim anakart sorusuna sana çok bait bir soru sordum elimde i5-4670k var dedim ve anakart olarak ya pc mate yada h97m-plus dedim.başka seçenek yok dedim.hangisi dedim,gayet basit.donanımcı123 sana da gelelim.elindeki fx-8350yi satıp 4790k ya geçince sen de kendini uzman zannetmeye başladın heralde.ben h97m-plus pc mateden daha iyi oc yapıyor dedim.çok açık ve net.h97m-plus iyi bir anakart demedim.gelelim stabilite ve malzeme kalitesine eğer bunlarda pc mate daha iyiyse vay senin haline.adı her z97 olan iyi anakart olsaydı.pc mate ve z97-g43 satış patlaması yapardı.

• i5lerin fiyatının düşme ihtimali var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spellfore103

nerede çalışıyorsun,ne iş yapıyorsun? sorayım da cümlen hava da kalmasın.ayrıca eksiye çalışıyor diyorsun mesajım +24 olmuş. dostum kusura bakma mühendis murat olma yolundasın.ayrıca sende forumun eski üyesi sayılmazsın. 1 yıl önce üye olmuşsun.ayrıca senin mesaj kutun Allah razı olsun ile dolduysa, leon-x veya testerenecminin mesaj kutusunu düşünemiyorum,kutsal kitap olmuşlardır. ayrıca ne iş yaptığına gelince;ülkemizde bilgisayar donanımları üretilmiyor sadece satılıyor yani sen sadece en fazla bunların satışında çalışıyor olabilirsin.bunların üretimide çalışıyor musun? peki bunların tasarlanmasında çalışıyor musun? tabiki hayır. peki bu forumda yurt dışında bunların üretildiği tasarlandığı yerlerde mühendis olarak çalışanlar var mı,var. peki bu adamlar kendilerine donanım uzmanı diyorlar mı hayır.gelelim anakart sorusuna sana çok bait bir soru sordum elimde i5-4670k var dedim ve anakart olarak ya pc mate yada h97m-plus dedim.başka seçenek yok dedim.hangisi dedim,gayet basit.donanımcı123 sana da gelelim.elindeki fx-8350yi satıp 4790k ya geçince sen de kendini uzman zannetmeye başladın heralde.ben h97m-plus pc mateden daha iyi oc yapıyor dedim.çok açık ve net.h97m-plus iyi bir anakart demedim.gelelim stabilite ve malzeme kalitesine eğer bunlarda pc mate daha iyiyse vay senin haline.adı her z97 olan iyi anakart olsaydı.pc mate ve z97-g43 satış patlaması yapardı.

Bu kadar ağlayacağını bilseydim 8350 yi sana gönderirdim, hayrımız dokunurdu en azından senin gibi genç ve heyecanlı kardeşlerimizin elinden tutmuş olurduk.

• spellfore103 kullanıcısına yanıt
    ağır oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

i5lerin fiyatının düşme ihtimali var mı?

Dolar yüzünden zaten geçen seneye göre daha pahali sanmıyorum düşeceğini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spellfore103

nerede çalışıyorsun,ne iş yapıyorsun? sorayım da cümlen hava da kalmasın.ayrıca eksiye çalışıyor diyorsun mesajım +24 olmuş. dostum kusura bakma mühendis murat olma yolundasın.ayrıca sende forumun eski üyesi sayılmazsın. 1 yıl önce üye olmuşsun.ayrıca senin mesaj kutun Allah razı olsun ile dolduysa, leon-x veya testerenecminin mesaj kutusunu düşünemiyorum,kutsal kitap olmuşlardır. ayrıca ne iş yaptığına gelince;ülkemizde bilgisayar donanımları üretilmiyor sadece satılıyor yani sen sadece en fazla bunların satışında çalışıyor olabilirsin.bunların üretimide çalışıyor musun? peki bunların tasarlanmasında çalışıyor musun? tabiki hayır. peki bu forumda yurt dışında bunların üretildiği tasarlandığı yerlerde mühendis olarak çalışanlar var mı,var. peki bu adamlar kendilerine donanım uzmanı diyorlar mı hayır.gelelim anakart sorusuna sana çok bait bir soru sordum elimde i5-4670k var dedim ve anakart olarak ya pc mate yada h97m-plus dedim.başka seçenek yok dedim.hangisi dedim,gayet basit.donanımcı123 sana da gelelim.elindeki fx-8350yi satıp 4790k ya geçince sen de kendini uzman zannetmeye başladın heralde.ben h97m-plus pc mateden daha iyi oc yapıyor dedim.çok açık ve net.h97m-plus iyi bir anakart demedim.gelelim stabilite ve malzeme kalitesine eğer bunlarda pc mate daha iyiyse vay senin haline.adı her z97 olan iyi anakart olsaydı.pc mate ve z97-g43 satış patlaması yapardı.

Lan terterenecmi arkadasimda yeni katıldı neyden bahsediyorsun sen allah aşkına rezil etme kendini terket forumu

• hocam bir yanlışı düzelteyim,testerenecmi foruma 2011de katılmış.tanıyanlar bilir aslında daha eski üye ama bunun gibi bir hadsiz yüzünden ağzını bozmuştu,üyeliği banlanmıştı.2011de tekrar üye olmuş.bunun gibiler her dönem var.bunlar yüzünden üstadlar foruma fazla girmez oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

hocam bir yanlışı düzelteyim,testerenecmi foruma 2011de katılmış.tanıyanlar bilir aslında daha eski üye ama bunun gibi bir hadsiz yüzünden ağzını bozmuştu,üyeliği banlanmıştı.2011de tekrar üye olmuş.bunun gibiler her dönem var.bunlar yüzünden üstadlar foruma fazla girmez oldu.

Ebet biliyorum testerenecmiyi beraber sistem topladigimizi da hatırlıyorum hatta kendisinin bi kaç sorusuna yardimci olmustum o bi ara sistem toplamisti geçen sene gtx 660 li falan yardimci olmustum hatta bi kaç problemi vardi taniyorum kendisini gayet bilgili ve samimi bir arkadas.
    Ben yeni derken leon hocam gibi uzun yıllar olmadı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiksSnow -- 25 Mart 2015; 22:11:02 >
  • hocam necmi abi zaten hep söylüyor.ben bu işlerde fazla bilgili değilim,forumdaki çoğu kişi daha bilgili diye.benim işim elektrik-elektronik ürünlerde kullanılan bileşenlerin kalitesini değerlendirmek,ben ondan anlarım diye.bir kaç kere asus h81-gamerın malzeme kalitesi ile ilgili soru sordum. 2 sayfa yazı yazdı.dedim abi ne yaptın her bir devreyi tek tek anlatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

hocam necmi abi zaten hep söylüyor.ben bu işlerde fazla bilgili değilim,forumdaki çoğu kişi daha bilgili diye.benim işim elektrik-elektronik ürünlerde kullanılan bileşenlerin kalitesini değerlendirmek,ben ondan anlarım diye.bir kaç kere asus h81-gamerın malzeme kalitesi ile ilgili soru sordum. 2 sayfa yazı yazdı.dedim abi ne yaptın her bir devreyi tek tek anlatmış

Aynen necbi kardeşim zaten asıl prof.lugu elektronik devrelerde bilgisayar konusunda şuan eskisine göre çok daha bilgili geçen sene yardimimiz dokundu necmi kardesime oda Allah razi olsun bir kere bile dik baslilik yapmadı çok samimi bir arkadas gerçekten boylelerini forumda bulmak zor yukardaki gibiler forumdan sogutuyor milleti

• DH bitmiştir.
  • huso kullanıcısına yanıt
    Acele etme ilk model bilgileri bunlar.Yanlış hatırlamıyorsam ilerde 4 yada 5 tane model çıkacak.Mesela şimdi çıkacak olan 4440'ın uyarlaması ise zamanla 4460 4590 4690 diye gidecek.Sonradan çıkanlar 4690k ve 4790k'nın biraz uzerinde performans verecektir.
  • baltalar cekilmis yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD konusunda ben çok rahat değilim. Eğer bu sene ciddi bir sıçrama ( CPU-GPU ) yapmazlarsa durumu iyice kötüleşebilir. İnşallah öyle bir durum olmaz.
  • spellfore103 kullanıcısına yanıt
    İnsanları aşağılamaktan başka bir şey yapmıyorsun. Kusura bakma ama ağır işsizsin. Ve şuanda insanları dinlememe ve okuduğunu anlamama sorunu yaşıyorsun. İnsanların bilgileri veya foruma ne kadar katkıda bulundukları seni ilgilendirmiyor. Ayrıca adı üstünde "İMZA". Önceki hesabın ban yediği gibi bu da ban yiyecektir. Eğer konu baltalan-masaydı burada güzelce tartışabilirdik. DH'ye ilk üye olduğumda sürekli insanları trollemek için konu açıyordum. Ama işler ciddileşince bende ciddileştim. Çünkü burası ayrı bir yer. Diğer forumlarda 1 sayfa zar zor çıkıyorken DH'de sayfalarca yazı yazılıyor. Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok. Herkesin uzman olduğu alanlar vardır. İmzasında "Donanım Uzmanı" yazabilir. testerenecmi'nin yurt dışında çalışması onu uzman yapmaz. Zaten kendisi de diyor. Benden bilgili insanlar var diye.
  • Hali hazırda haswell refresh cpu ve z97 anakart kullanan birisinin broawelle geçmesi mantıklıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

AMD konusunda ben çok rahat değilim. Eğer bu sene ciddi bir sıçrama ( CPU-GPU ) yapmazlarsa durumu iyice kötüleşebilir. İnşallah öyle bir durum olmaz.

Cpu'da hiç ümidim yok amd den fakat gpuda artık eskisi gibi degiller iddialı ürünleri var fakat tek sorunları yazılım ve Arge, çoğu oyunda hep nvdia reklamları görüyoruz amdde artık reklam ve Yazılım konusunda dahada iyi olursa gpuda dahada başarılı olur yazılımda eskiye göre daha iyiler fakat hala r9 serisini tam performansını kanitlayabilcek yazilimi yok yetersiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.