Bildirim
Bs player sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
(bsplayer 1.36 pro'ya göre anlatıyorum) Bsplayer da iken sağ tuş/özellikler/seçenekler menüsüne gir.. Altyazılar komutunu tıkla. Sağ kısımda "yazı tipi" düğmesini göreceksin..Yazı tipi düğmesini tıkla..Açılan pencerede yazı tipi olarak Arial gibi bir font seç, pencerenin alt kısmında da "Yazı" kutucuğundan "Türkçe" yi seç. işlemi onayladığında göstermesi lazım.
Tüm bu ayarlara rağmen işletim sistemindeki fontlardan dolayı türkçe karakterleri göstermiyorsa, türkçe xp yüklü bir arkadaştan veya internetten, arial-times new roman gibi türkçe font dosyalarını kopyala, kendi bilgisayarına kur..(denetim masası/yazı tipleri seçeneğinden; dosya/yazı tipi ekle komutu ile...)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X