Şimdi Ara

Btk 2.çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı (2020)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Btk 2.çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı (2020)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ekim 2020; 18:26:53 >
  • Yatırım miktarları bölümlerini bulamadım arkadaşlar, bulanlar ekleyebilirler mi? Çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ekim 2020; 18:32:6 >
  • Btk 2.çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı (2020)

Turkcell fena yatırım yapıyor. Aferin böyle devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Hocam 2020-2 yi de atar mısın bulamadım o bölümü.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Alt paragrafta 2020 ikinci çeyrek diye belirtiyor hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ha grafik olarak istedin sanırım hocam. O sayfada kalabilmek büyük mesele, kayıp duruyorBtk 2.çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı (2020) 

Aynen hocam :) Biraz kayıyor sayfa.

• Telekomun mobilde hızlı yükselişi ilginç bir şekilde gerilemiş beklemezdim. Turkcell yatırımda hâlâ açık ara fark atıyor böyle devam.

Superonline in yatırımı biraz daha hizlandirmasi şart. Özellikle olmayan şehirlere de hızlıca yatırım yapmali. Yüzde 15 pazar payi düşük ve Telekom yüzde 60larin altina inemiyor. Superonline'in daha hızlı yatırım yapmasi telekomun tekelliginden bizi kurtarmasi açısından güzel olur.

Veriler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 30 Ekim 2020; 19:12:18 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim anlamadığım vodafone tt’den bile az yatırım yapıyor. Sanırım pek sallamıyorlar Türkiye’yi.

Sterlinin 10küsür lira olduğu dönemde en çok yatırımı vodafone yapmalıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Oldukça az hocam gerçekten. Vodafone fiber tarafını bilmiyorum tabi.

Ve tt ile vf arasındaki abone sayısı farkı biraz daha açılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Ekim 2020; 11:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Ve tt ile vf arasındaki abone sayısı farkı biraz daha açılmış.
    Turkcell’in o eski azılı üstünlüğü gibi bir durum kalmamış abone sayısında. Alım gücü düştükçe daha da düşecek gibi duruyor.

Hocam alım gücünden ziyade ben biraz da tepkisel olarak düşünüyorum Turkcell in abone kaybını. Sebeplerini uzun uzadıya yazmaya gerek yok doğrusu.

Telekom daki abone kaybı ise çok olağan. Deprem kesintisi sonrası taahhütü biten numara taşımaya devam ediyor. Yakın zamanda da durmaz gibime geliyor abone kaybı.

Vodafone ise günün kazananı pozisyonuna yerleşmiş vaziyette abone kazanımı açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Ekim 2020; 12:48:48 >
  • Peki 2 ceyrek abone sayisi aciklandimi operatorlerin

• Üstteki grafikte yer alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam alım gücünden ziyade ben biraz da tepkisel olarak düşünüyorum Turkcell in abone kaybını. Sebeplerini uzun uzadıya yazmaya gerek yok doğrusu.

Telekom daki abone kaybı ise çok olağan. Deprem kesintisi sonrası taahhütü biten numara taşımaya devam ediyor. Yakın zamanda da durmaz gibime geliyor abone kaybı.

Vodafone ise günün kazananı pozisyonuna yerleşmiş vaziyette abone kazanımı açısından.
    Turkcell’de düşüş imkanı yok durmaz hocam. Verdikleri hizmete göre ücretler çok pahalı. 8 senedir turkcell’siz bir hayatım var ve hiç bir zaman mağdur olmadım sanıldığı gibi vodafone tarife fiyatlarını düşürürse turkcell’i yakalar 2 seneye. Yılbaşına doğru çok uygun tarifeler çıkarıyor vodafone, o fiyatları beklemek gerek. Türk telekom o kapsamasıyla zirveyi kapabileceğini sanmıyorum ne kadar ucuz olursa olsun. 4g kapasite çok yetersiz.

• Tt cekim gucu cok yok 4.5gsinde 1mb geliyor suandaki fiyatlar neredeyse turkcele yaklasacak ttnin 20gbli olan 45tlye yeniden sunarsa o tarifeye gecis yaparim ama suan cok zor turk parasinda suan cok deger kaybettigi icin sunamaz bu tarifeyi dolar olmus 8.40

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.