Şimdi Ara

Btk 2.Çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı. (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/pazar-verileri/ceyrek-raporu-2021-2-ceyrek-27-09-21-v7-kurumdisi.pdf

Şekil 4-12’de mobil işletmecilerin abone sayılarına göre pazar paylarına yer verilmektedir. 2021

yılı ikinci üç aylık dönem itibarıyla abone sayısına göre Turkcell’in %40,8 Vodafone’un %31,6, TT

Mobil’in ise %27,6’lık paya sahip olduğu görülmektedir.

Şekil 4-13’te 2021 yılının ikinci çeyreğini de kapsayacak şekilde son 12 ay için aylık bazda mobil

işletmecilerin abone kayıp oranlarına18 yer verilmektedir. 2021 yılı Haziran ayı itibarıyla TT Mobil,

Vodafone ve Turkcell’in abone kayıp oranları sırasıyla %2, %1,5 ve %2 olarak gerçekleşmiştir.

Şekil 4-37’de, üçer aylık çeyrek dönemler itibarıyla mobil işletmecilerin yatırım miktarları

gösterilmektedir. Buna göre, 2021 yılı ikinci çeyreğinde Turkcell 1.563 milyon ₺, Vodafone 586

milyon ₺ ve TT Mobil 225 milyon ₺ düzeyinde yatırım gerçekleştirmiştir.

Şekil 2-18’de Türk Telekom’un yatırımları üçer aylık dönemler halinde incelenmektedir. Türk

Telekom’un, 2021 yılının ikinci üç aylık dönemindeki yatırım miktarı, bir önceki yılın aynı dönemine

kıyasla %54,8, bir önceki üç aylık döneme göre ise %129,9 oranında artarak yaklaşık 889 milyon ₺

olarak gerçekleşmiştir.

@sis651 @Ö1f1

Not: Telekom yatırımlarını TT tarafından da yaptığı için, mobil yatırım oranını buna göre hesaplamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Mart 2022; 16:59:30 >

• Mobil İnternet hız ölçüm cihazlarını ve metodolojilerini merak ediyorum bunların.

• 11milyon dan fazla xdsl abonesi. 4.5 milyon fiber abonesi var. Turktelekommun açıkladığı sayılar ile farklılık yok mu?

Ekleme: Biz fakakiriz internet pahalı değil. :(

Btk 2.Çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı. (2021)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 30 Eylül 2021; 0:10:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Orada anlamadığım 100 Mbps üstü kullananlar sarı renk ve 100 Mbps altı kullananlar kırmızı ama, tam olarak 100 Mbps kullananları hangi aralığa alıyorlar? :D Kırmızıdır diye tahmin ediyorum.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Sari renkli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

O zaman durum çok vahim. 200 - 1 gigabit gibi paket kullananlar o gruptadır diye ummuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: phasan

Sari renkli

Bence kırmızı. Küçük eşit demişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'un göbeğinde maksimum alınabilir hız 45mbps. Fiber dersin gevelerler. Cidden yazık ya.

Alt sokağıma fiber döşeyip bizim sokağa döşemeyen Superonline'ı buradan kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 30 Eylül 2021; 12:44:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

Ben de öyle :)

• Wanker kullanıcısına yanıt

O eşitlik kısmını görmemiştim bak, o zaman kırmızıdır. İyi yine %5 varmışız. Gigabitliler hâlâ %0,1. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.