< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiberin yaygınlaşması 11 yıl sürecek (BTK raporları) (5. sayfa)
-
-
Bu iki hattın da aynı saha dolabına bağlı olduğundan kendi adım kadar eminim. Ama birinde VDSL port var birinde yok, 1000 metreyi geçince port yok diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 29 Mart 2022; 12:11:49 >
-
Yani Çok mantıksız. Arkadaş gibi merkeze uzak görültülü olmayan hatlar için 500 kadar 100 mbit rahat kullanır. Şuan şehir içindeyim 400 mde hattım 76 mbit.
Teknik veriler bu. Yakalamanız için çevre etkisi, enterfrans ve eklerdeki sorunlar tam giderilirse alınabilir. Az daha yükseğide görülebilir. Çözüm için teknik birimler uğraşmanız lazım.
-
Benim bulunduğum yerde VDSL kullanan hiç yok, bu yüzden parazit hiç yok. Ben VDSL'e geçsem belki 30-40 mbit alacağım ama geçirmiyorlar işte. Ama bu sene kararlıyım, haziranda gittiğimde santraldeki çalışanların yanına gidip VDSL'e geçmek istediğini söyleceğim.
-
Mesleği aktif olarak yapıyor musunuz hocam? @gulnare
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Mart 2022; 16:28:55 > -
Üstat Maalesef uzun zaman önce bıraktım. Formasyon vardı. Öğretmenlikle uğraştım. Meslek liseleri sıkıntılı biraz sorun yaşadım. Çiftçiliğe başladım Sağolsun son zamlarından dolayı bu sene ekimde yapamadım. Kendi çapımda teknoloji merakım hala en üst düzeyde. Mümkün mertebe her teknoloji haberi ve yenilikler ilgimi çekmiştir. İngilizce az buçuk Rusça vardı.
-
Estağfurullah, anladım hocam. Haklarımızda hayırlısı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X