Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlış altın olanları biz aldık
  • Teknik ekipler çok işgüzar. iç tesisat sorunlu deyip bakmadan kontrol etmeden şikayeti kapatıyorlar. Sonra elit hizmet almaya zorlanıyoruz.
  • Bambıl bii kullanıcısına yanıt
    fiyatlarda bir artış olmayacak
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz kampanya 31.01.2017 tarihi itibariyle sonlandırıldı. Ayrıca Karşılama kampanyası da Mart sonu itibariyle bitmiş gözüküyor.
  • 3 ay boyunca crc hataları yüksek pingler düşük upload düzeyi hızın 3 mps den yukarı çıkmaması konusunda sürekli ( en az 20 kere ) şikayet açtım btk ya yazdım. en sonunda sabrım taşıp ana-avrat düz gidince ertesi gün gelen ekip direkte kablonun sıyrıldığını onunda parazit yaptığını söyleyerek arızayı giderdi. şuan stabil 16 mpbs ve 1 mpbs upload alıyorum.

1- Siz hariç ttnet çalışanlarının müşteriyi devamlı salak yerine koymaya kibarlığımızı kaybetmeden yaptığımız başvurular dikkate alınmaz iken ana-avrat düz gidince arızanın ertesi gün giderilmesine nasıl bakıyorsunuz ?
    2- 3 kuruş prim kapacam diye maksimum 3 mpbs hız aldığım dönemde tivibu satmaya çalışan personeliniz seçmece mi arattırıyorsunuz ? Telefonda ki bayan bir türlü hızım 3mpbs yi geçmiyor dediğim halde tivibu go yu etkilemez efendim diye cevap veriyor :D hizmet içi eğitiminiz neden sıfır ?
  • Uygundur ben Şuan 24 Mbps 100 Gb Akn'ye 70 ödüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

bahsettiğiniz kampanya 31.01.2017 tarihi itibariyle sonlandırıldı. Ayrıca Karşılama kampanyası da Mart sonu itibariyle bitmiş gözüküyor.

Sonuç olarak yok yani karşılama falan.
  • Hipernet 50 kullanıcısıyım, hat değerlerim iyi olmasa da ping vs sorun yaşamıyorum ancak gerçek kullanımım ya da indirme hızım hiçbir zaman 35-40mbit üzerine çıkmadı. Bunun sebebi nedendir? 4 mbit upload hızları ne zaman aktif olacak?

Edit:
    Pardus indirmesi üzerinden 46mbit gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLand -- 5 Nisan 2017; 14:50:48 >
  • quote:

Bizim altyapımızı kullanarak bizden daha iyi değerleri vermesinin imkanı yok.

doğrudur hocam ama sizin müşteri hizmetleri çalışanlarınızın dünyada haberleri yok oturduğum yerdeki alt yapı 76mbit desteklemesine rağmen, mh leriniz üzerine basa basa 16mbit den fazla alamazsınız dedi. şu an 40 mbit alıyorum başka bir iss dan. Eğer yalan söylüyorsam burada karalama yapıyorsam. ne olayım.

eğer sokağın başındaki kutudan eve gelen 30 yıllık kablolar değiştirilse 76mbit hızı bile alırım. Fakat şuan eski kablolar olduğundan dolayı karışmıyorum.

Size zahmet üstlerinize biraz haberdar edin çalışanlarınızın ne kadar bilgisiz olduklarından bahsedin. genelleme yapmıyorum ama çoğunlukla sanki karşısındaki insanlar hiçbirşeyden anlamıyormuş gibi muamele yapıyorlar. Özellikle bayanlar; hiç laftan anlayan birisine denk gelmedim bugüne kadar, sadece sizdeki değil bir çok sektörde. Sanki akıllarının önünde bir duvar var duvarın arkasında sürekli konuşuyorlar hiç karşı tarafın ne dediğine bakmıyorlar...

• RevoLand R kullanıcısına yanıt
    kablosuz bağlıyorsanız eğer ondan kaynaklı olabilir. Bende 24 hızımı wifi üzerinden 17-18 en fazla 19 alıyorum kablo ile 23,5 görüyorum.
  • Konu ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kablosuz bağlıyorsanız eğer ondan kaynaklı olabilir. Bende 24 hızımı wifi üzerinden 17-18 en fazla 19 alıyorum kablo ile 23,5 görüyorum.

Yok hocam kablolu olarak bağlanıyorum.
  • quote:

o isslerin müşterilere dağıttığı dandik modemlerle alakalı olabilir. arada bir engel yoksa veya mesafe çok uzak değilse gerçekci sinyal gücünü gösteriyorsa verilen hız ne ise onu alır.
    evdeki kendi aldığım asus modemimden adsl de maksimum hızım 16 mpbs telefon yahut tablette de aldığım maksimum hız 16 mpbs. değişen bişi yok.

dediğiniz gibi kablosuz modemlerde % 30 veri kaybı varsa o modemi siz çöpe atın... ha dersiniz 54 mpbs den fazla alamıyorum o zaman g banddan dolayı deriz. ha modeminiz çok eskidir b bandda çalışıyordur. onda da en fazla 11 mpbs alabilirsiniz.
  • YA ŞU BAŞLIĞA ADİL KOTA KULLANIM ŞİKAYETİ YAZIN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM NE BU BENDE BAKIYORUM NEDİR DİYE
  • Türkiyede genelde torpil dönüyor
  • RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Speedtest sonucunuz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Cumhurbaşkanından, soyadı kanunundan önceki ismi ile bahsetmek mümkün.
    Aynı zamanda bu hitap, Necip Fazıl, örneğinde olduğu gibi, kulağa da uyumlu. ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz!'' sloganında olduğu gibi. Dolayısıyla bir abeslik söz konusu değil.
    Bir de işin içinde art niyet olduğu ikinci mesajda açıkça belli olduğundan, şu andan itibaren mantık ile bir uyum aramak gereksiz kalıyor.
  • bahran B kullanıcısına yanıt

Hat değerlerim ise şu şekilde;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevizli.Lokum

50 GB aştıktan sonra ekstra bir faturaya mı maruz kaldınız?

hayır ama hız düşümüne maruz kalıyoruz. şimdi demeyin bunlara bilerek interneti aldınız, evet biliyorduk hız düşeceğini ama başka çaremiz mi vardı. Sistem çok yanlış çok
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    sistemin yanlış olduğu konusunda sizinle sonuna kadar hem fikirim. ama tüketiciler bilinçlendikçe bence bu tarz yaptırımlar yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.