Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ben 24 Mbps alıyorum benim hızım mayısta 16 mı olacak 8 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

tüm sağlayıcılar için değil mi kesin ve net

Hocam, yeni abonelere uygulanacak diye bir şey duydum da inşallah doğru değildir.

nerede eşitlik nerede adalet yani öyle bir şey olursa yazıklar olsun harbiden biz keriz miyiz anlamıyorum bazı sağlayıcılar birde şunu yapıyor yeni aboneler 6 ay bedava sonra şöyle yada 12 ay yarı fiyatına ama senin yıllardan beri sözleşmeli müşterine aynı hatta kazık bir fiyattan itele birde yüzsün yüzsüz arayıp yenileyelim mi diyorlar deli ediyorlar adamı senin benden ondan ne farkın var anlamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

Bu ne ya, gece 2-8 arası kim online olacak Allah aşkına Bari 00-6 yapsaydınız yahu. Milletin okulu var, işi var. O saate kim pc de olacak.

Download yapacaksan o saatte yapacaksın, bir gece açık bırakırsın pc yi ne olacak? Ben steam i ayarlayacağım 2-8 arasına, indirmeleri yapacak. İndirme yapmıyorsan 100 mbps 250-300 gb kotalı paket alırsın 1 ay son hızda kullanırsın kotayı aşman halinde hızın 24 e düşer.

Saati ayarlama var mı, bilmiyordum.

• lolo haydi kop gel partii partiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 5 Nisan 2017; 16:21:12 >

• 24 e 100 gb deyim.

35 e 50 veya

50 e 50 gb. Geçicem böylece kota bitince hızım makul seviyede kalacak. Kota zaten hemen bitiyorha 50 ha 100 çok fark etmiyor. Download miktarı az olanlara sözüm yok fakat bir ps4 oyunu 50 gb zaten...

Üstüne diziler bölüm başı 2 şer gb. Hem gece indirmek için hızım yüksek olur, hemde akn dolunca yüksek olur.

• Benim 50 mb 200 GB, 200 GB dolunca 24 mb mi olucak? Taahüt bittiğinde 24 Mb 100 GB'a geçeyim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevizli.Lokum

Verdiğiniz bilgilerde yanlışlık var hocam Fiber paketler en az 20 Mbps den başlar 8 ve 16 ADSL hattır. Yanlış bilgilendirme olmasın.

Tamam ama Uydunet adsl olmamasına rağmen fiber de 10 mbps verebiliyor mesela o yüzden 16 gibi bir rakam dedim :)

• Superonlineı aradım konuştum bu 1 mayıs konusu hakkında, sizin zaten aktif bir aboneliğiniz ve taahütünüz bulunduğundan o sizi etkilemeyecektir çünkü sizin imzaladığınız sözleşmedeki şeyler hala geçerli olucaktır bu değişiklikler 1 mayısdan sonraki yeni paketlere yeni abone olan insanlar içindir dediler. xD
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    var, olmasa bile pc yi kapanacak saatini ayarlarsın kapatır kendini

• arkadaşlar bence şu anda en mantıklı paket 24mbps gibi duruyor... 16'ya düşüyor çok büyük bir kayıp yok.
  • valla 2018 in sonuna kadar idare eder bu müşterileri diye düşünüyorum

16 mbit kullanıyorum şimdi akk sonrası 800 kbs ye düşecek değil mi?

ve bu iss den isseye değişmez değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

Superonlineı aradım konuştum bu 1 mayıs konusu hakkında, sizin zaten aktif bir aboneliğiniz ve taahütünüz bulunduğundan o sizi etkilemeyecektir çünkü sizin imzaladığınız sözleşmedeki şeyler hala geçerli olucaktır bu değişiklikler 1 mayısdan sonraki yeni paketlere yeni abone olan insanlar içindir dediler. xD

Büyük bir saçmalık.
    Fazla duramazlar bu tezin arkasında,herkese dayıyorlar 24 aylık tarifeleri sonra yok efendim yeniler yararlanacak.
    Bakanlık tarafından bir uyarı geldiği gibi gör bak nasıl geri vites yapacaklar.
  • anasayfaya bakın bir zahmet
  • quote:

Superonlineı aradım konuştum bu 1 mayıs konusu hakkında, sizin zaten aktif bir aboneliğiniz ve taahütünüz bulunduğundan o sizi etkilemeyecektir çünkü sizin imzaladığınız sözleşmedeki şeyler hala geçerli olucaktır bu değişiklikler 1 mayısdan sonraki yeni paketlere yeni abone olan insanlar içindir dediler. xD

eğer öyleyse geçmiş olsun hepimize ama hakkımızı aramaya devam ederiz, bende bundan korkarak taahhüt vermiyordum. Tabi size bunu söyleyenin bilgisi olmayadabilir

• quote:

TT'de nasıl ki! Aynı mı acaba? Gerçi aboneliği kapattırmak istiyorum deriz, müşteri memnuniyeti açısından bizide aynı şekilde faydalandırırlar
  • 8 mbitler olarak aldığımız hız bile değil 3 mbitten farkı yok, 8 mbitlere akk tamamen kaldırılmalıydı ve sırf 8 mbit kullanmak için gece 2 ye kadar beklemek zorunda mıydık yani ? gece 12 sabah 8 olsa ne olurdu ?

yeni uygulama nın 8 mbitlere avantajı yok, tamamen zülum, 2 sene daha uğraş millet gbitlere geçsin sen 8 mbit akk sizi 2 yıl sonra kullan oh süper tşkkrlr ttnet

• Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    16'ya düşüyor :D Çok güzel :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.