Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hocam öyle birşey yok herkese uygulanacak liste neyse hızlar o olacak
  • Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelik yapacağım 100 mb fiber sizce bir ay daha bekleyip bu uygulama başladıktan sonra mı abonelik yapmalıyım ? Şuan alacağım paket 100mbps fiber 200GB AKN 108TL 2 yıl taahhüt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

Superonlineı aradım konuştum bu 1 mayıs konusu hakkında, sizin zaten aktif bir aboneliğiniz ve taahütünüz bulunduğundan o sizi etkilemeyecektir çünkü sizin imzaladığınız sözleşmedeki şeyler hala geçerli olucaktır bu değişiklikler 1 mayısdan sonraki yeni paketlere yeni abone olan insanlar içindir dediler. xD

eğer öyleyse geçmiş olsun hepimize ama hakkımızı aramaya devam ederiz, bende bundan korkarak taahhüt vermiyordum. Tabi size bunu söyleyenin bilgisi olmayadabilir

Umut diye bir arkadaşım var oda aradı onada aynı şey söylendi başka bir çalışan tarafından bilemiyeceğim sonuçta adamlar haklı benim imzaladığım sözleşmede akk aşımı durumunda hız 300kbps düşürülecektir yazıyor.

• Ben bynun yeni abonelere uygulanacagını düşünüyorum. Taahhütnamede herşey yazıyordur. Taahhütnamede kota asımı sonrası 3 mbit var mı? Vardır. O zaman niye bize uygulansın ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

Superonlineı aradım konuştum bu 1 mayıs konusu hakkında, sizin zaten aktif bir aboneliğiniz ve taahütünüz bulunduğundan o sizi etkilemeyecektir çünkü sizin imzaladığınız sözleşmedeki şeyler hala geçerli olucaktır bu değişiklikler 1 mayısdan sonraki yeni paketlere yeni abone olan insanlar içindir dediler. xD

TT'de nasıl ki! Aynı mı acaba? Gerçi aboneliği kapattırmak istiyorum deriz, müşteri memnuniyeti açısından bizide aynı şekilde faydalandırırlar

Bilemiyeceğim teknik olarak aynısı olması lazım ama tabi farklı şirketlerin nasıl bir rota takip edeceklerini o tarihte görürüz anca, aboneliği kapattırabilirsin de taahütün varsa kalan ay sayısı ile oranlı bir miktar para alıyorlar caydığınız için bu miktar rahat 200-500 tl arasında oluyor.

• Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    iyi sallamış
    Saçmalık olamaz öyle bir şey hadi oldu diyelim giderim şikayet ederim daha yeni 24 ay taahhüt yaptırdık , tüketici kanunlarına göre firmalar.12 aydan fazla süre taahhüt yapamazlar

• superonline batarsın inşallah Allah' tan tek dileğim bu yemin ederim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nereye haklı ya? Ne biçim bir düşüncedir bu? Ya servis sağlayıcısının paralı bir adamısınız ya da her eleştiriyi eleştiren bir iktidar yalakası.

O durum ancak ve ancak sözleşmede 3 mbite düşecektir ibaresi olanlarda olur. Yani adil kullanım olarak değil de normal kullanımda 3 mbite düşüecektir gibisinden.

Örneğin Vodafone Digital Esnaf 7/7 paketi veya Millenicom Dost Internet paketindeki gibi.
  • Türknet'in aknyi kaldırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Tam olarak anlayamadım. 1 Mayıs'tan sonra geceleri AKK devre dışı mı kalacak? Yoksa geceleri kullanılan internet mi AKK'ye yansımayacak?

Kısaca AKK dolduranlar geceleri AKK hızı ile mi kullanacak tam hız ile mi?
  • Ben de az önce türk telekomu aradı m 1 mayısta akn düzenlmesi ile ilgili bilgi alabilirmiyim dedim

sanırım hala bilgileri yok çalışanların öyle bir şey göremiyorum dedi
  • Bakın sımdı yenı abonelerı kapsaması gıbı bır sacmalık olmayacak herkesı yapsayacak. BTK nın vermis oldugu ihbarnameyi kendi kafalarına gore yeni aboneler için geçerli diyemezlerde neden mi

en Basiti Daha once internetler 1 mbitdi akk sonrası hız asım uygulaması 3 mbite cıkarmıslardı ve herkese uygulanmısdı cunku bu bir duzenlemedir sen mayısdan sonra yenı uyelere yapacagım dıye bısı dıyemezsın DERSEN EGER OLACAKLAR O FIRMA ICIN AGIR OLUR DUZENLEMEYI YAPMADIKLARI HER ABONE İÇİN BİR CEZA ALIRLAR ODA FIRMANIN BATMASI DEMEK

Ben eskı bır aboneeyım 25 mbit alıyordum 50 mbit pakete gectım internet üzerinden tek bır tusla ona bakarsanız ben 3 yıl oncekı sozlesmem uzerınden yenıleme yaptım ve sozlesme felanda ımzalamadım yani bunları geçinnn demek istedigimi anladınız 1 MAYIS HERKESE HAYIRLI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 5 Nisan 2017; 16:37:56 >
  • WhatIsThis kullanıcısına yanıt
    1 mayıstan sonra 16 mbit olan hızınız adil kullanım aşıldıktan sonra o ay içerisinde 5 mbit olacak
  • Unborn kullanıcısına yanıt
    beklemeye gerek yok yeni abone eski abone, yeni taahhüt eski taahhüt farketmez.
  • Konu nerden nereye gelmiş kolay gelsin

• Şimdi bizim paket 16 mbit. Akkyi geçince 8e mi 5e mi düşecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar da işinde bilgili bir çalışan(!)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vodafonedayım. Türk telekom portu değiştirdi hızım sabit 2.5 mbit civarı. Akk falan farketmiyo hep aynı.1 ay içinde askere gidicem taahhüt 1 sene sonra bitiyo napmamı önerirsin

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.