Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 GB AKK 24 mbıt tarifem var hangi kısıtlamaya dahil oluyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

75 GB AKK 24 mbıt tarifem var hangi kısıtlamaya dahil oluyorum?

16 m/bit
  • Şimdi normal AKN doldurmadın diyelim anlaştığın hızda ay içerisinde devam ediyorsun. Bu sırada gece 2-8 arası kullandığın internet kotandan düşmüyor. Ha kotanı aştın diyelim ay içerisinde zaten gece gündüz düştüğün hızdan devam edersin ay sonuna kadar.
  • nerde yazıyor 8 diye insanları yanlış bilgilendirmeyin 6 ya kadar olacak o
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    5 mgbit olacak hocam
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Fakat 24 mbit 8 mbps yazanda var orası tam belirtilmemiş. Üst kısıta mı alt kısıta mı takılıyor diye kararsız kaldım

• gece 2 ile 8 arası kota yemeceğine göre her gece hızımız normal hızına mı kavuşacak demek bu?Kotayı geçsek bile yani gene kendi hızımızı alabilecez?
  • 16 MB Hız alıyorum. AKK dolduktan sonra 8 MB hızmı alıcam gerçekmi bu ?
  • Hayır 8 e düşecek.Malesef 24 ve üzeri değil 24 üzeri yazıyor,yani min 25mbps hızınız olması lazım

25 üzerinde superonline 25mbps paketi var onlar için 16mbps olacak, ttnet 25 yok, 32mbps pakete geçersenz 16mbps alırsınız.

Benim de hızım 24mbps 32 ye geçmek için çok. Uğraştım ama çakal ttnet desteklemiyor bahanesiyle geçirmedi

• Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    240 akn 24 mbit var benim 16 mbit olacak o zaman doğru mu?
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Hayır 5mbps alacaksınız.

• şu anda hiçbir yerde 25 mb internet yokki vdsl olanlar 24 megabite kadar sınırsız hep. kesin bizi 16mb olan dilime sokacaklar ve 8e düşecek. böyle çakallık görmedim ben.

illa 35lik tarifeye geçicez yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

gece 2 ile 8 arası kota yemeceğine göre her gece hızımız normal hızına mı kavuşacak demek bu?Kotayı geçsek bile yani gene kendi hızımızı alabilecez?

Evet öyle olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoff26

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

gece 2 ile 8 arası kota yemeceğine göre her gece hızımız normal hızına mı kavuşacak demek bu?Kotayı geçsek bile yani gene kendi hızımızı alabilecez?

Evet öyle olacak

oo süper olmuş bu .Geceleri torrent akar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Hayır 8 e düşecek.Malesef 24 ve üzeri değil 24 üzeri yazıyor,yani min 25mbps hızınız olması lazım

25 üzerinde superonline 25mbps paketi var onlar için 16mbps olacak, ttnet 25 yok, 32mbps pakete geçersenz 16mbps alırsınız.

Benim de hızım 24mbps 32 ye geçmek için çok. Uğraştım ama çakal ttnet desteklemiyor bahanesiyle geçirmedi

benim hız 25 mbps 16'ya düşecek dğeil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: games087

8 mbitler olarak aldığımız hız bile değil 3 mbitten farkı yok, 8 mbitlere akk tamamen kaldırılmalıydı ve sırf 8 mbit kullanmak için gece 2 ye kadar beklemek zorunda mıydık yani ? gece 12 sabah 8 olsa ne olurdu ?

yeni uygulama nın 8 mbitlere avantajı yok, tamamen zülum, 2 sene daha uğraş millet gbitlere geçsin sen 8 mbit akk sizi 2 yıl sonra kullan oh süper tşkkrlr ttnet

bence bu konuda tarifeler değişecektir. mesela şu anda türk telekomun sitesinde 35 mgbit 50 gb akk'li internet, tahhütsüz 86 tl görünüyor. yani mayıstan sonra ayda 86 tl veren biri bir günde 50 gb'ı doldursa bile geri kalan 29 günde akk'siz birşeysiz 16 mgbit internet kullanacak. ama hattı vdsl desteklemeyen biri ultranet akk'siz 16 mgbit tarifesine geçse, şu anda 215 tl ödemek zorunda. işte mayıstan sonra bunu 86 tl'nin altında çekmek zorundalar. yoksa aşırı saçma bir durum ortaya çıkar. hem gerekli altyapı çalışmasını yapmayıp, insanları adsl'e mahkum edeceksin hem de utanmadan bu insanlardan fazladan para alacaksın. türk telekom utanmaz bunu yapar da btk'nın izin vereceğini sanmam. bence adsl tarifelere bir ayar çekilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 5 Nisan 2017; 16:50:21 >

• AKK'yi doldurmuş olsak bile gece 2 den sonra normal paket hızını mı kullanacağız?

• Gece internetin çökeceğinden eminim.

• Ben bu tabloyu anlayamadım, hızım 50mbps maks kotam 125 gb benim için hangisi geçerli? Altsınır ne oluyor?

• RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Telefonda falanda bu şekilde sonuçlar alıyorsanız, modemin frekansını sadece 5 ghz yaparsanız sonuç değişebilir.(2.4 ghz frekansı yaygın kullanılıyor) Etrafınızda çok fazla wifi bulunuyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.