Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler akk da olsakda 2 8 arasi akksiz hizimizi aliyormusuz dogru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Alt sınır üst sınır abonelerın aralığı mı?

• 24 kullanan 16 ya mi 8 e mi dusecek anlamadim. Onceki aciklamada 25 ibaresi vardi servisler paketleri 24 megabite cekmisdi hatta.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Malesef 8'e düşüyor 24 Mbit. Benim bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

24 kullanan 16 ya mi 8 e mi dusecek anlamadim. Onceki aciklamada 25 ibaresi vardi servisler paketleri 24 megabite cekmisdi hatta.

aynen benimde öyle geçen sene bu zamanlarda sözleşme yapmıştım 2 yıllık 25 mbps olarak ama onlar 24e çekebiliyolar diye duymuştum büyük ihtimal 16 değilde 8 kullanacaz
  • Veremi gösterip sıtmaya razı ettiler buna şükür yinede.

• Fiber bölümde sıkıntı olmazda adsl hızına sahip kullanıcılar yani alt yapısı 16 Mbps hızı ve altındakileri destekleyen kullanıcılar bu 1 mayıstan sonra sıkıntı yaşayacaklardır bende dahil alt yapı kaldırmaz diye düşünüyorum

• Benim merak ettiğim (önceden yazıldıysa görmedim kusura bakmayın) daha önceden anlaşma yapan ve taahhüt veren kullanıcılar için de yeni şartlar geçerli olacak mı? Yani yaslar geriye işlemez prensibi ile "siz 24 ay taahhüt verdiğinizde bu paketler yoktu maalesef yararlanamazsınız veya şu kadar cayma bedeli sonrası yeni taahhüt verirseniz yararlanırsınız" derler mi acaba? Kısaca bu karar hali hazırda bir taahhüt altında hizmet alanları da etkileyecek mi acaba?
  • Benim net 16 mbit ye kadar yazıyor bu durumda benim akn bitince kaça düşecek anlayamadım.
  • 2-8 arası akn yi geçmiş olsan bile gece normal paket hızınızı alacaksınız.
  • Arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız? Ben evimde internet altyapısı olmadığı için Turkcell VINN kullanıyorum 50 gb kotalı. Benim içinde geçerli mi bu gece indirilen şeylerin kotadan sayılmaması acaba? Yani ben gece indirme yaparsam kotadan düşmez değil mi ? Lütfen yardımcı olun
  • Steam'e ps store'a acilen zamanlayıcı gelmesi lazım, 2-8 arası indirmeyi başlatmak için steam'e bi mail atmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Alt sınır üst sınır abonelerın aralığı mı?

speedtest de aldığınız hıza göre değil abonelik sözleşmesindeki örneğin 16Mbps'ye kadar 50Mbps'ye kadar belirtilen hız
    Yani 16Mbps'ye kadar kullanan abone AKN sonrası 5Mbps'ye 50Mbps'ye kadar olan ise 16Mbps ye düşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 5 Nisan 2017; 17:31:6 >
  • 50 mb hızım 16 ya mı düşecek arkadaşlar ?

Bu alt sınır üst sınır meselesi nedir ?

• Türknet 100 mbps ye kadar lanse ederek satıyor 70 falan verse de. Biz şimdi 2-8 arası her gece 70 mbps de kullanıp gündüzleri de 24 mbps den mi kullanacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

50 mb hızım 16 ya mı düşecek arkadaşlar ?

Bu alt sınır üst sınır meselesi nedir ?

Evet 16Mbps'ye düşecek
    Alt sınır üst sınır meselesini ise yukarda belirttim
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• fiberler yaşadı ama bunun üstüne zam haberi gelmesin
  • adam nick ve konu içeriğini değiştirip geri gaelmiş
  • Arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız? Ben evimde internet altyapısı olmadığı için Turkcell VINN kullanıyorum 50 gb kotalı. Benim içinde geçerli mi bu gece indirilen şeylerin kotadan sayılmaması acaba? Yani ben gece indirme yaparsam kotadan düşmez değil mi ? Lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.