Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -sKypeR-

Nereye haklı ya? Ne biçim bir düşüncedir bu? Ya servis sağlayıcısının paralı bir adamısınız ya da her eleştiriyi eleştiren bir iktidar yalakası.

Emin olun akknin olmamasını sizden daha çok isteyen birisiyim ancak kaç kere aradım sordum öyle dediler bende tabiki itiraz ederim hatta taahütümü iptal ederim geri kalan ayların fiyatını öder yeniden paket alırım öyle bir durum olursa arkadaşımın mahallesinede yeni fiber döşendi apartmanları aktif hala getirildi bağlatan adama bu durumu söylemiş 1 mayısı bekleyip mi paket almalıyım demiş oda aynen ama siz boşuna beklemeyin size 1 aylığına görüntüde taahütsüz 50mb bir paket verelim hızınız yine 100 olsun ama resmi kağıtlarda 50 diye gözüksün sonra 100 e siteden geçiş yapın 1 mayıstan sonra dedi hatta arkadaşın superonline sitesinde gözüken paketi bu gözüküyor şu anhttp://prnt.sc/eqramy - speedtest sonuçlarıda buhttp://www.speedtest.net/result/6178614852.png

• quote:

Orijinalden alıntı: NicksizKaSSaP

Arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız? Ben evimde internet altyapısı olmadığı için Turkcell VINN kullanıyorum 50 gb kotalı. Benim içinde geçerli mi bu gece indirilen şeylerin kotadan sayılmaması acaba? Yani ben gece indirme yaparsam kotadan düşmez değil mi ? Lütfen yardımcı olun

Mobilde yok, bunlar geçerli değil. Yer kotadan mobilde, mobilde hız en düşük 128 kbps olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahran -- 5 Nisan 2017; 17:45:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddiysen görüşelim..
  • zaten var böyle bir özellik steamde ;)
  • Biz sesimizi çıkarmasak adamlar halinden memnun faşist ülke diyince suç oluyor

Zaten normal halk için birşeyler yapıldığını görmedik birileri çıkıp kampanya birşey başlatmadan bu işler olmuyor

İngitlerede 85 tl ye cepten sınırsız internet kullanırken ben 65 tlye 12 gb kota alıyorum faşizim değilde ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 5 Nisan 2017; 17:50:38 >
  • Benim gibi 100 mbps kullanıcıları yaşadı desenize
  • Benim hızım 50 mbit. 16 mbit mi alacağım 24 mü. Şimdi arada. Birisi açıklık getirebilir mi?

Burası Türkiye. 16 dır muhtemelen.

• Paketler bütün servis sağlayıcıları kapsıyor mu yoksa sadece TTNET için mi ?
  • Ben Zerre inanmıyorum, 1 Mayıs'tan sonra Telekom'un akk sonrası vereceği hız limitlerine.

Yine 3 mbit hız verirler, ona da bir kılıf bulurlar sebebini sorduğumuz zaman.

Yaklaşık 3 aydan beri internet hızım 6-7 mbit civarları geziyor, normalde 16 mbite kadar paketim var. Daha önce 14-15 mbit hız alıyordum.

Ne olduysa 3 Aydın bu hızları göremiyorum.

Müşteri hizmetlerinde ki dangozlara anlata anlata dilimde tüy bitti.

Yok efendim zaten ben 16 mbite kadar pakette imişim o yüzden 6-7 mbit normalmiş. Daha önce 14-15 mbit alıyordum diyorum, bu sefer de tık yok.

Wifi ile bağlanıyorsanız hızınız ondan düşük oluyor dedi bu sefer, hadi telefon ve tablet wifi tamam, masaüstü bilgisayar kablolu bağlantı onda da aynı diyorum, yine tık yok.

Bu sefer modeminiz arızalıdır ya da güncellenmesi gereklidir dedi, hususi gittim 2000 tl para verdim; asus rt-ac 5300 modem aldım sonuç yine aynı.

Bu sefer evinizin telefon hattı kablolarınız arızalı olabilir dedi, onu da ekipleriniz gelsin kontrol etsin o kadar para almayı biliyorsunuz dedim.

Ekipler geldi kontrol etti, ellerinde de bir cihaz hız ölçüyormuş.

Evin içindeki hatta sorun çıkmadı. Ama hat değerleri 6-7 mbit çıktı.

Sonra apartmandaki kutuyu kontrol ettiler orada da 6-7 mbit çıktı.

Ekipte ki ukalanın biri sizin bu değerler normal dedi, adamla kavga ettim, önceden son hız alıyordum da şimdi mi normal oldu dedim.

Kutuyu değiştirin dedim; yok maliyeti varmış, o işler kolay değilmiş falan filan hep bahane.

Baktım olacak gibi değil, kalktım gittim telekomun ana santraline.

Orada da derdimi baştan anlattım oranın müdürüne, ilgileneceğiz dedi falan filan anlattı.

Aradan 2 hafta geçti tık yok Halen.

Artık sıtkım sıyrılmaya başladı. Taahhüdümün bitmesine az kaldı, toptan kappatıracağım en sonunda interneti olan o olacak.

Ah benim bulunduğum bölge de Türksat kablo internet yok, bir olsa anında ona geçerim.

Kayınpederim kahvehanesine internet aldı gençler gelince girer diye.

Kahvenin olduğu mahalle de kablonet internet hizmeti var.

50 mbit hız 200 gb kotalı paketi var.

Vallahi her hız testi yaptığımda 48-49 mbit hız alıyorum.

İnternet hızı süper...

Telekom tamamen müşteriyi oyalamaktan başka hiç bir işe yaramıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Benim hızım 50 mbit. 16 mbit mi alacağım 24 mü. Şimdi arada. Birisi açıklık getirebilir mi?

Burası Türkiye. 16 dır muhtemelen.

16
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Paketler bütün servis sağlayıcıları kapsıyor mu yoksa sadece TTNET için mi ?

Bütün internet servis sağlayıcıları kapsıyor.
  • bende diyorum ttnet niye ısrarla beni arayıp akn kotasını arttıralım diye uğraşıyorlar.
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Da mesela benim modemim 7/24 yılın 365 günü açık durumda. Sistemler dakikası dakikasına veri akışı trafiği kaydını tutmuyor ki 2-8 arasını nasıl hesaplayacaklarmış. Benim bildiğim 12 saatte bir kayıt tuttukları.
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Bunlara cebimden fazladan 1 kuruş bile çıkmayacaksa neden olmasın deseydiniz.

• Çakallara bak ya, 50,01 olsa hızım 24'e düşecekti. Şimdi 50 diye 16 verecekler. Her yerde bir çakallıkları var. Mide bulandırıyor artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mbit'e kadar internetim var.Akn sonrası düşmesi gereken seviyeyi bile karşılamıyor.Aylardır 4 mbit...
  • bahran B kullanıcısına yanıt
    yok aylık 5 mi 10 tl mi ne farkla bir üst pakete alalım diyorlar. yeniden sözleşmeye gerek yok kaldığınız yerden devam edersiniz diye oradan vurmaya çalışıyorlar.benim akn zaten kafa kafaya yetiyor. birde inceledik size yetmiyor yoksa aramayız demesinler mi ihtiyacım olmadığımda benden fazla para alacaklar çakallar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Sağolun hocam. Da mesela benim modemim 7/24 yılın 365 günü açık durumda. Sistemler dakikası dakikasına veri akışı trafiği kaydını tutmuyor ki 2-8 arasını nasıl hesaplayacaklarmış. Benim bildiğim 12 saatte bir kayıt tuttukları.

Hocam 12 saat ayarlanabilir olsa gerek ama detayını artık bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Çakallara bak ya, 50,01 olsa hızım 24'e düşecekti. Şimdi 50 diye 16 verecekler. Her yerde bir çakallıkları var. Mide bulandırıyor artık.

onu da vermeyecekler gibi duruyor
  • Hocam ana caddeye fiber altyapı geldi, ara sokaklara ne zaman gelir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.