Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skins

Ben bu tabloyu anlayamadım, hızım 50mbps maks kotam 125 gb benim için hangisi geçerli? Altsınır ne oluyor?

16 Mbpsye düşecek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

Orijinalden alıntı: games087

8 mbitler olarak aldığımız hız bile değil 3 mbitten farkı yok, 8 mbitlere akk tamamen kaldırılmalıydı ve sırf 8 mbit kullanmak için gece 2 ye kadar beklemek zorunda mıydık yani ? gece 12 sabah 8 olsa ne olurdu ?

yeni uygulama nın 8 mbitlere avantajı yok, tamamen zülum, 2 sene daha uğraş millet gbitlere geçsin sen 8 mbit akk sizi 2 yıl sonra kullan oh süper tşkkrlr ttnet

bence bu konuda tarifeler değişecektir. mesela şu anda türk telekomun sitesinde 35 mgbit 50 gb akk'li internet, tahhütsüz 86 tl görünüyor. yani mayıstan sonra ayda 86 tl veren biri bir günde 50 gb'ı doldursa bile geri kalan 29 günde akk'siz birşeysiz 16 mgbit internet kullanacak. ama hattı vdsl desteklemeyen biri ultranet akk'siz 16 mgbit tarifesine geçse, şu anda 215 tl ödemek zorunda. işte mayıstan sonra bunu 86 tl'nin altında çekmek zorundalar. yoksa aşırı saçma bir durum ortaya çıkar. hem gerekli altyapı çalışmasını yapmayıp, insanları adsl'e mahkum edeceksin hem de utanmadan bu insanlardan fazladan para alacaksın. türk telekom utanmaz bunu yapar da btk'nın izin vereceğini sanmam. bence adsl tarifelere bir ayar çekilecektir.

saçmalık ötede ya, zaten mahallecek alt yapı çöp olunca 8 mbit almak zorunda kaldık, al sana 2 yıl tahattüt ohhh, mağaradan heralde 2030 gibi çıkarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam selamlar. Benim şuan internet bağlantı hızım 16 mpbs olarak görünüyor ancak evime ulaşan internet hızı 12 mpbs. Şimdi bu yeni AKN uygulamasında akn dolduğu zaman indirme hızım kaç mbit olacak onu anlamadım ben. 5 mbit mi 8 mbit mi ?
  • Ttnet kullanıyorum, önceden 4 kere farklı müşteri hizmeti çalışanına sormuştum, hiçbiri bu konuyla ilgili bilgim var demedi. AKK'nin 2018 sonunda kalkacağını biliyorlar ama 1 Mart kararları dediğimde sap gibi kalıyorlar. Emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

Hocam selamlar. Benim şuan internet bağlantı hızım 16 mpbs olarak görünüyor ancak evime ulaşan internet hızı 12 mpbs. Şimdi bu yeni AKN uygulamasında akn dolduğu zaman indirme hızım kaç mbit olacak onu anlamadım ben. 5 mbit mi 8 mbit mi ?

5
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanlı portakal

AKK'yi doldurmuş olsak bile gece 2 den sonra normal paket hızını mı kullanacağız?

evet
  • şunuda cevaplayabilirmisiniz rica etsem; akk dolsa bile gece 2 - sabah 8 arası hızım normale dönermi yoksa asgari akn den devammı eder ??
  • 16 mbps iyi hatta çok iyi. 50den 3e düşünce hayattan soğuyorum.
  • 25Mbit sınırsız kullanıyorum ben superonlıne eskiden 50mbit gece kuşu vardı şimdi ondan bır farkı kalmıyor.İşin komık kısmı benım 25mbit akksız pakedın de bı anlamı kalmıyor
  • Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    Haha ciddiyim ben yahu Var mı biliginiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberIlhan

Ttnet kullanıyorum, önceden 4 kere farklı müşteri hizmeti çalışanına sormuştum, hiçbiri bu konuyla ilgili bilgim var demedi. AKK'nin 2018 sonunda kalkacağını biliyorlar ama 1 Mart kararları dediğimde sap gibi kalıyorlar. Emin misiniz?

Hocam karar hakkında çok fazla madde olduğu için müşteri hizmetlerine o bilgiyi vermemişler çünkü ayrıntılar fazla yanlış bilgilendirme mümkün olacağı için sadace kaldırılacığının bilgisini verdiler.
  • Akk yı aştık diyelim gece hız artacakmı?

• davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Dostum benim de Superonline 25 Mbps hız, 75 GB kota. Hızım 16' mı olacak?
  • şimdi internet servis sağlayıcılar düşünsün lol
  • gece 2-8 olayını düşünen btk yetkilisinin torrent ölücülerinden haberi yok sanırım patlatırlar o saatleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

Dostum benim de Superonline 25 Mbps hız, 75 GB kota. Hızım 16' mı olacak?

Evet 16 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 5 Nisan 2017; 17:7:58 >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum.
  • Bunca zaman 16 mbit kullanıyordum. 8 mbit falan hız alıyordum. Yani gece normal hızda devam etmiş olacağım. Mantıklı geldi.
  • 50 mbit kullanıyorum. 24 mbit mi olacak yoksa 16 mı?
  • tüh be keşke 16 olanlarınkide 8 e düşseydi birde gece akn den yemeyecek deniyor ama burdan akn i geçtikten sonra bir işe yaramıcak anlamı çıkmıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.