Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam hocam benim internet hattının komple yenilenmesi gerekiyor nereye söylemeliyim.

Daha önce uzmanlar geldi daha sonra gelicez dediler gelmediler şuan akk yok ama hızım kopukluk nedeniyle çok düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoLand

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor

Hat değerlerim ise şu şekilde;

50 mbit bağlantı gözüküyor. Bunun ethernet ile bağlantı mevcutsa o kadar büyük fark olmaması gerekiyor. Ping de gayet iyi olduğu için test edilen cihazın iyi ve bağlantı türü kablo olduğunu düşünüyorum. Hat değerleriniz de iyi. Tam olarak neden böyle olduğuna anlam veremedim saniyedeki indirme hızınız için 6 mb/sn civarı bekliyordum.

• 8 mbit kullananlara ciddi hakizlik var hiç birşey değişmiyor ulan.zaten simdide hız 3 e düşüyor yine aynı kalacak birde gece 2 den 8 e kadar kotasizmis ulan ülkenin yarısından fazlası o saate interneti kullanmıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya, gece 2-8 arası kim online olacak Allah aşkına Bari 00-6 yapsaydınız yahu. Milletin okulu var, işi var. O saate kim pc de olacak.

• Roket niye kaldırıldı?
  • bahran B kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bir kaç ay öncesine kadar çok daha iyiydi hat değerlerim, salonda ulaşılabilir 55-58 gibi değerlerim vardı ancak ne olduysa son zamanlarda kötüleşti. Şuanda deneme amaçlı olarak yatak odasına taktım ve kablolu bağlantı ile değerlerim bu şekilde:

Pardus indirme testi

Kablosuzda ise ağ olarak 120mbit almama rağmen hız testleri vs gerçekten çok düşük, sanırım kablosuz kanalını değiştirmeliyim.
    Pardus indirme testi

• tüm sağlayıcılar için değil mi kesin ve net
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Bu en çok gece download yapanlara yarayacak gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

8 mbit kullananlara ciddi hakizlik var hiç birşey değişmiyor ulan.zaten simdide hız 3 e düşüyor yine aynı kalacak birde gece 2 den 8 e kadar kotasizmis ulan ülkenin yarısından fazlası o saate interneti kullanmıyor zaten.

Fiber bir paket en az 16 dan başlıyor. 8 kullananlar genelde adsl oluyor ve adsl de gb başına para veriliyor firmalar için zarar bence mantıklı olmuş 8 kullananların yarıya düşmesi. 1 gbps alan adamında daha beter düşme oluyor ona haksızlık yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 5 Nisan 2017; 16:13:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

Bu ne ya, gece 2-8 arası kim online olacak Allah aşkına Bari 00-6 yapsaydınız yahu. Milletin okulu var, işi var. O saate kim pc de olacak.

Download yapacaksan o saatte yapacaksın, bir gece açık bırakırsın pc yi ne olacak? Ben steam i ayarlayacağım 2-8 arasına, indirmeleri yapacak. İndirme yapmıyorsan 100 mbps 250-300 gb kotalı paket alırsın 1 ay son hızda kullanırsın kotayı aşman halinde hızın 24 e düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Nisan 2017; 16:14:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

tüm sağlayıcılar için değil mi kesin ve net

Hocam, yeni abonelere uygulanacak diye bir şey duydum da inşallah doğru değildir.

• Akn mi düşürüp hızımu arttırıcam böylece kota soneası hızım 16 olacak. Zaten akn hemen doluyor, indirmelerimin çoğu akn yokken yapılıyorsa benim için önemli olan akn dolduktan sonraki hızdır.

• quote:

evet BTK kararına bütün İSS'lerin uyması gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

Bu ne ya, gece 2-8 arası kim online olacak Allah aşkına Bari 00-6 yapsaydınız yahu. Milletin okulu var, işi var. O saate kim pc de olacak.

Download yapacaksan o saatte yapacaksın, bir gece açık bırakırsın pc yi ne olacak? Ben steam i ayarlayacağım 2-8 arasına, indirmeleri yapacak. İndirme yapmıyorsan 100 mbps 250-300 gb kotalı paket alırsın 1 ay son hızda kullanırsın kotayı aşman halinde hızın 24 e düşer.

Valla şuan uyku yok kullanıyorum 0-9 arası mükemmel geliyor bana gece koyup yatıyorum. 25 hizim 16 ya düşse geceyi zaten beklemem sabahta yapacağım işi yaparım zaten genelde film dizi indiriyorum hergün oyun çıkmıyor :) sabah takılmasın yeter çoğu kişi için bence 16 mbps çok iyi bir hız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevizli.Lokum

quote:

evet BTK kararına bütün İSS'lerin uyması gerekli

İlk defa Uydunet konusunda bu kadar umutsuzum bir çakallık düşünüyor gibi hiç beklemezdim müşteri hizmetleri çok dolambaçlı cevaplar veriyor kesin değil o tarihte uygulanacağı Vs. Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 5 Nisan 2017; 16:16:22 >
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Artık ciddi fiyat farkı yok hızlar arasında, 50 mbps ile 100 arasında 10 tl fark var, asıl fiyat farkı kotalarda ortaya çıkıyor.

• Bu ara kullandığım superonline fiberde hız değerleri vs. kullanırken çok dengesizleşiyor. Forumu bile açmadığı oluyor. Sanırım mayıstan sonra bu durumlarla çok karşılaşacağız pek uygulama yerine getirilecek yada hakkı verilecek gibi durmuyor yine üstü kapalı şekilde dalavereler döneceğe benziyor.
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgilerde yanlışlık var hocam Fiber paketler en az 20 Mbps den başlar 8 ve 16 ADSL hattır. Yanlış bilgilendirme olmasın.
  • türk telekom'da herhangi bir upload paketi var mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.