Şimdi Ara

BTK ne iş yapar? Neye yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi Teknolojileri Kurumu dediğimiz kuruma, 11 tane şikayetim olmuş bu güne kadar. Fakat benim gördüğüm şu ki, ben oraya Turkcell ile şikayetimi yazıyorum mesela, onlar benim mesajımı Turkcelle iletiyor, sonra Turkcell de ona cevaben bişey yazıyor ve konu kapanıyor. Haklı olmanız, mağdur edilmiş olmanız, zarara ugratılmış olmanız hiç bir şey ifade etmiyor. Bir nevi posta güvercini hizmeti. Bunun dışında, mağdur olup, BTK ya başvurup, bir yaptırım uygulatmış biri var ise lütfen konunun altına yazsın. Eğer öyleyse, bana kişisel bir garezi var diye düşünmeye başlayacağım.

• BTK iletişim firmalarını nasıl daha zengin ederiz,
    nasıl onların çıkarını koruruzun derdinde
    bu günkü resim açıça bunu gösteriyor
    ver gazı ver mehteri vatandaş gitsin suriyede savaşsın ölsün
    başkalarıda zenginliklerine zenginlik katsın
    okadar belediye başkanı istifa ettirildi hangisi hakkında yolsuzluk davası açıldı?
    adam çalmış sa çırpmış sa niye sorulmuyor, niye bunlar yargılanmıyor
    eğer doğru düzgün adamdılarsa niye istifa ettiriliyorlar...
    uyumaya devam
  • Btk dan anca t.telekom , vodafone ve trkcell in okey masasına dördüncü olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
  • Hatta kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.
  • Küfür etmek istemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en etkili yöntem genel müdürlerine sosyal medyadan şikayetinizi yazmak,en azından türk telekomda öyle,benim internet ile ilgili sorunum olmuş,3 gündür yapılmayan internet ceo'larına şikayet edince aynı gün tamir edilmişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şikayeti herkes görsün işte,maksat zaten millete göstermek,mesajların kapalı olması önemli değil,zaten yazdıktan sonra onlar sana direk mesaj gönderiyorlar,bilgilerini istiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.