Şimdi Ara

BTK Ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTnetten ayrıldım.Cayma bedeli çıkardılar.550 TL.
    TTNET'e 15 ay 01 gündür aboneydim.9 ayım vardı taahhütün bitmesine.
    en son gelen faturamda 33,12 TL. indirim bedeli yazıyor.normal paket ücreti 99 tl ama ben 59,90 ödüyorum taahhütlü olduğum için.

TTNET hesap yaparken 33,12x15 yapıyor.bende btk aracılığı ile 9x33,12 olmalı hesapta yanlışlık var diyorum.
    Bunu diyorum çünkü BTK kararı gereği hangi meblağ küçük ise onun ödenmesi BTK kararı.

TTNET cevap geliyor hesapta bir yanlış yoktur diye.

şimdi anlamadığım BTK'nın fonksiyonu nerede? BTK neden bu kullanıcı haklı cayma bedelini 9x33,12 almalısın demiyor.
    BTK nın burada müdahil olması gerekmez mi?Kendi kararı bu çünkü.
    BTK ya mail de attım,geri dönüşte yapılmıyor.

Ya resmen tüketiciyi yalnız bırakıyorlar,kime başvurucaz artık bilemedim.
    Nereye yazsam etkili olur ?

• 9x59,90 olacak. Ya şimdiye kadar alınan indirimlerin toplamı, ya da taahhüt sonuna kadar ödenmesi gereken faturaların toplamı. Hesaplama bu şekilde.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    doğru,benim hesabım yanlış.TTNET doğru hesaplamış.
    Neyse tüketici hakem heyetine verdim zaten.sonucu beklicez.
    TTnetten taahhütnameyi istedim yollamadılar,ben taahhütname imzalamadım.bundan bir sonuç çıkar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 29 Haziran 2017; 20:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

TTnetten taahhütnameyi istedim yollamadılar,ben taahhütname imzalamadım.bundan bir sonuç çıkar mı acaba?

İmzan yoksa sözleşmede yoktur 24 ay duracağım diye

İptal ettir senden 24 ay öncesi iptal ettin para ver diyemezler cünkü sen 24 ay yada daha az daha fazla duracağım diye süre vermedin onlara.

Benimde hat üzerime idi mhs turkcell de yanlış yaptı imza gereken şeyi imzalatmadı 12 ay kalma sözüm varmış bende hayır yokdu bana demediniz filan imzanız var dediler nerde dedim bulamadılar sonra hiç bir para vermeden başka gsm e geçtim çünkü bende imza atarak onlara 12 ay kalacağım diye resmiyette bir şey demedim

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Hocam sizinki sahte imza sonucu oluşan bir taahüt mü yoksa telefonda sesli olarak verdiğiniz bir taahüt mü? Sesli ise hakem heyetine ses kaydını ibraz etmek zorundalar. Size sunmazlar.

Bu arada Telekom evlat olsa sevilmez.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    telefonda büyük ihtimal,telefonla verilen taahhütler ne kadar geçerli yada telefon kayıtlarını taahhüt bitene kadar saklıyorlar mı görücez bakalım.
  • Bunlarla uğraşmak cidden sıkıntı. İnsani deli ediyorlar.
  • BTK boyuna yasaklı siteleri engeller başkada bişey yapmazlar.
  • Tr de hak aramak zor
  • Bugun aradılar türk Telekom'dan yazılı taahhüt yok,telefondan verilmiş görünüyor dedi,ses kaydınıda anca savcılık aracılığı ile alabilirsiniz dedi.
  • Benim de telefonda verdiğim taahhüdüm vardı. 3 ay kullandım, her ay 7 TL fark olması gerekiyordu yani toplamda 21 TL fakat 175 TL cayma bedeli çıkarttılar.
    Zamanla editlerim.
  • Sony telefonumu garantiye gönderdim. BTK ya şikayet edebilir miyim.
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    btk ne alaka? Telefonu operatör mü üretiyor? Tüketici hakem heyetine başvurmanız lazım.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Cidden BTK'nın şikayetleri forward etmesi dışında ne gibi özelliği ve yaptırımı var?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Aynı konuda binlerce şikayet olacak, soruşturma açacak, belge talep edecek en az 5 yıl sürer. Firmalar önceleri btk üzerinden şikayet gelince korkardı, şimdi tınlayan yok.
  • Btk belese takilma kurumu
  • Şikayetvar dan farkı olmayan postalık yapan kurum.

bana sorarsanız şikayetvar daha etkili.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Telefonda verilen taahhüt kanunen geçerlidir. Size tüm maddeler okunuyor ve kabul edip etmediğiniz soruluyor. Bu ses kaydı da daima saklanıyor.
  • BTK bağğğğğzı kişilerin durduk yere maaş almasının bir aracı olarak kullanılan bir kurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.