Şimdi Ara

Btk Tüketici Şikayet Sistemi nasıl kullanılır? [[Rehber]] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
18
Favori
7.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba. Hattınıza 43 megabit tanımlanmış. Hat kaldırmadığı için (değerleriniz itibariyle) bahsettiğiniz sorunları yaşıyorsunuz. Hatta tanımlı hızı 35 megabit yaptırın işletmeciniz aracılığı ile problem düzelir. Düzelmez ise yeniden yazın daha detaylı konusalım. Şu anki hız yazdığı yerde 43 megabit yazıyor, bu da hattınız bölgenizde kaldırmadığı için sorunlar yaratıyor. (ulaşılabilir değere bakmayın bu aşamada) Şu anki hız kısmında 35 yazsın, değerleriniz düzelir. Bir süre bu şekilde deneyin problemler devam eder ise daha detaylıca konusuruz. Hatta 35 tanımlattırıp ekran görüntüsü atın bakalım değerler ne durumda, inşallah dalgalanma gibi bir problem yoktur anlamış oluruz detaylıca

Şurada da detaylıca anlattım hocam : https://forum.donanimhaber.com/ttnet-packet-loss-problemi--158982704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Haziran 2024; 17:28:51 >

• Hocam mesela hız değil, sorun altyapıdaki arıza ben millenicomda 6 Ay ondan önceden 2 yıl dükkanda kullandım. Arıza olduğunu zaten biliyordum. Millenicom suçu bana attı, iç tesisat dedi, modeminiz arızalıdır dedi, bende bıraktım onları. Fakat TTNET'e geçerken arıza olduğunu, altyapının 96Mbps gösterse bile problem yaşayacağımı söyleyerek başvurdum. Müşteri hizmetleri bana sorun olmaz altyapı zaten bize ait, her türlü sorununuz kısa sürede çözeriz, 100Mbps sorunsuz alırsınız dediler. Fakat 5 Ay oldu, 1mbps-12mbps-35mbps-50mbps teklifinde bulundular ama sorun altyapıda 1mbpsde 15 gün boyunca takıldı internet. Gelen çalışanları inat ettiler, altyapıda arıza yok müşteri hizmetleri yanlış yönlendiriyor dediler. Yani mesele 100mbps bağlayıp benden 5 ay boyunca haksız kazanç sağladır, hizmet sıfır, çalışanları sıfır, altyapı desen tamamen bozuk.

Diğer bir sorunda benim işim gereği yüksek upload ve download ihtiyacım var. 100Mbps veremicekseniz iptal edin diyorum, bana hiçbir zaman 100mbps vermediniz diyorum. İndirimleri alırız, yararlandığınız her şeyi cayma bedeli olarak alırız dediler. +3000 küsür lira para çıkardılar.

• lofty6 L kullanıcısına yanıt

Dediğimi bir deneyin üzerine yine konuşuruz hocam bir süre test yaparsınız zaten

• Hocam mesele dediğim gibi hız değil benden 5 ay boyunca haksız kazanç sağladılar ben hakkımı istiyorum o yüzden buradan sizden bilgi almak istedim. BTK sizce çözer mi sorunumu? Artık 35 veya 24 mbps değil mesele. Ben TTNET'ten kurtulmaya çalışıyorum.

İnternet paketleri "e kadar" ifadesi ile satılır. Fatura suretinizi açın sağ üste bakın orada örneğin "50 megabite kadar" yazdığını görürsünüz. Müşteri hizmetlerinin size "hattınız 100megabit destekliyor" demesi ile ilgili de ses kaydının dinlenmesi talebi yapabilirsiniz ama oradan ne çıkar bir fikrim yok yani ne işlem uygularlar bilmiyorum.

Size çözüm önerileri de sunmuşlar, hızı düşürelim paketi aşağı alalım da demişler. Yani ortada bir hata var ise bunun çözümü size sunulmuş ama kabul etmediğinizi beyan ediyorsunuz.

Bence 35 veya 24 ü kabul edin herhangi bir ceza tutarı yansımıyor ise. Taahhüt bittiğinde istediğiniz yere geçersiniz.

Adresinize ftth istiyorsanız şuradan kayıt açabilirsiniz

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Bu arada Ttnet ten çıkıp başka işletmeciye geçseniz de benzer sıkıntıları yaşarsınız netice olarak altyapı aynı altyapı. Alternatif işletmecilerin altyapısı binanızda veya bölgenizde mevcutsa onları da değerlendirebilirsiniz.

İşim gereği bana yüksek hızlı internet lazım ama Telekom un bölgeme dair planlaması yok diyorsanız

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687

Bu yola da başvurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Haziran 2024; 16:47:36 >

• Anladım hocam sizde yine müşteri hizmetleri gibi cevap veriyorsunuz, okumuyorsunuz ne yazdığımı bile yine de teşekkürler kolay gelsin

Rica ederim , sağolun hocam Btk Tüketici Şikayet Sistemi nasıl kullanılır? [[Rehber]] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Haziran 2024; 16:52:23 >

Elinizde yeterli bilgi belgeler var ise şuraya da başvurabilirsiniz

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    05.06.2024 tarihinde oluşturmuştum.

Şikayet:
    Adresinde ikamet etmekteyim. İnternet altyapısı bakır kablo olduğu ve internet hızı düşük olduğu VDSL olduğu için kullanım sorunu yaşanmaktadır. İkamet ettiğim adreste Türksat Kablo DOCSIS ve FTTH altyapısı bulunmamaktadır. Adresime en kısa sürede Türksat Kablo FTTH altyapısı döşenip tarafıma bu altyapıyla hizmet verilmesi için gereken her türlü çalışmanın en kısa sürede yapılmasını talep ederim.

Cevap:
    Sayın 1messi;
    İlgili talebinize istinaden yapılan inceleme neticesinde ; Şebeke genişletme çalışmaları doğrultusunda talebiniz değerlendirmeye alınacaktır. Şebeke genişletme çalışmaları yıllık bütçe planları dâhilinde, alt yapı ve maliyet uygunluğu hesaplanarak yapılmaktadır.
    İlerleyen zamanlarda çalışmalar başlatıldığında kurumsal web sitemizwww.turksatkablo.com.tr üzerinden takip edebilir, 0 850 804 44 44 - 0 850 804 0 126 Türksat Kablo çağrı merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
    Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, mutlu günler dileriz.

Bilgilerinize rica ederiz.

Şimdi ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1messi kullanıcısına yanıt

Söz konusu kayda süre itibariyle itiraz hakkınız dolduğu için yeni kayıt oluşturmalısınız bu husus ile ilgili. Yeni oluşturacağınız kayıta gelecek yanıt ile ilgili detayıyla konuşuruz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba,

Düzce’de yerel bir internet sağlayıcısı olan Özteknet’i kullanıyorum. BTK üzerinden şikayet oluşturmak istediğimde, işletmeci/hizmet sağlayıcı firmalar arasında Özteknet yer almadığını için şikayetimi iletemedim.

BTK üzerinden Özteknet hakkında nasıl şikayet oluşturabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Not: Özteknet, uydu üzerinden hizmet sağlamaktadır.

Btk Tüketici Şikayet Sistemi nasıl kullanılır? [[Rehber]]

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt

Merhaba

İlk mesajda söz konusu listede olmayan işletmeciler için nasıl bir yol izleneceğine dair bilgi eklemiştik. İlk mesaja bakın hocam orada bilgi mevcut

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.