Şimdi Ara

Bu 207 alınır mı,alınırsa kaça alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2007 model 207 baktım bugün.Aracı gittim gördüm izlenimlerimi aktarayım.Tekerler 2-3 ay dayanır,incelmiş.Araçta 4 parça boya var.Sol ön çamurluk değişeni(pek de önemli değil).Boyalı yerlerden elimi geçirdiğimde farkettim,elle anlaşılıyo,ciddi anlamda incelmiş.Araç sahibi 6'lı cd yi aksesuardan saymış ama yıl olmuş 2015.Usb girişi yok.Cd ile mi uğraşıcaz.Araç içi fena değil koltuklarda deforme yok.4Lü lambası soyulmuş bir tek,o da şu an için camdan baktığımda gördüğüm,gene ufak tefek birşeyler vardır muhtemelen.Araç rengi güzel şık duruyo.105 bin tek cezbedici tarafı heralde.Araç sahibi son 25 diyormuş.Bir arkadaşa arattım,bir de adam araba için değişen boya yok demiş,halbuki internette yazmış boya vs.Ekstra birşeyler çıkma ihtimali de var tabi.Ordan biraz huylandım.
    Neyse ben araca 22-22.5 bin vermeyi düşünüyorum.Beni idare edecek bir araç.Sizde araç bu şartlarda kaç eder22 verilir mi,verilmezse kaç verilir.Bu araba alınır mı yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-105.000-de-ekstrali-188448749/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey55 -- 27 Kasım 2014; 12:33:39 >

• achille24 A kullanıcısına yanıt
    Samsunda yaşıyorum.şehir dışından araç almayı düşünmüyorum, en fazla Amasya Tokat Çorum vs. alabilirim ya da tanıdık olsun.hem iş-okul var.hem de o risk alınmaz bence.
  • düşüncesi olan bu kadar mı beyler
  • Elinizdeki parayla nispeten yeni bir aracın kötüsünü almaktansa, orta yaşta bir aracın iyisini alın. Araba o kadar boya yemiş ama TRAMER'de tek kayıt var. Çamurluk gibi kritik bir parça değişmiş.. Ben olsam midem bulanırdı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla alınmaz 26000 kere verilen paraya acırım
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler,arkadaş 25 den aşağı inmiyormuş zaten,sana kolay gelsin dedim konu kapandı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Asla alınmaz 26000 kere verilen paraya acırım

Eyvallah hocam teşekkürler,arkadaş 25 den aşağı inmiyormuş zaten,sana kolay gelsin dedim konu kapandı :D
  • Vay be fiyata bak.Benim de 2009 Model 207 Trendy hdi vardı.Bu fiyata satamadım.Benim ki 50000km kaza boya yok. 10000km bakıma girmiş. Hiçbir sorunu olmayan güzel bir arabaydı.2013 yılı Ocak ayında 25000 TL satmıştım. Bence adaha iyisini bulabilirsin.
  • alınmaz
  • Dediğiniz gibi bir araba olsa 30 dan aşağı bırakmazlar şu an.Piyasa uçuk,bunda galerilerin etkisi de çok fazla.Araba alıp satmak için piyasadaki arabaları ederlerinden yukarı fiyatlara alıyorlar.Sahibinden temiz araba yok,galerilerde var.Onlar da yüksek fiyatlar çekiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.