Şimdi Ara

Bu 90 Günlük Program Sizce İşe Yarar Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 137 kiloyla başladığım serüvende düşe kalka 115-116 kilo civarına geldim. Gönül isterdi ki daha fazla kilo vermiş olayım ama çok fazla diyeti bozduğum günler oldu. Özellikle son 2 ayda sadece 3-4 kilo verebildim. Bu bende büyük bir motivasyon sorunu yarattı.

Sizce aşağıdaki programla ve düzgün bir beslenmeyle 90 günün sonunda hatırı sayılır derecede bir kilo verebilir miyim ? Hedefim 100'ün altına düşmek.
    https://www.youtube.com/watch?v=pLC9RhaY8DM&list=PL9OVPCL0vKUMVT_CS6hwy9eFVRLnlpllv

Program 12 hafta sürüyor ve zorluk derecesi giderek artıyor. Halihazırda aslında bir program uyguluyorum ama dambıllarla çalışmaktan sıkıldım ve bu tarz (HIIT-Tabata stili) antrenmanlar daha çok hoşuma gidiyor.

Ne dersiniz ?

• Bu hafta 3 kez uyguladım. Günceldir. Yorumlarınızı bekliyorum. Zaman kaybı olacaksa başka bir programa geçerim.
  • Kesinlikle faydası olur hocam, hiit tarzı antremanlar kardiyo için en verimlisi benim gözümde. ama bu işin büyük kısmının beslenmede bittiğini unutmayın yine de, yiyeceğiniz bir dilim pasta veya tatlı için belki bir saat egzersiz yapmak zorunda kalıyorsunuz. ben kilolu değilim ancak yıllardır şeker, ekmek, hamur işi tüketmiyorum. kilo aldırdığını düşündüğünüz ne varsa azalta azalta kendinizi alıştırın. 1 marttan beri if yapıyorum, günde 2 öğünle besleniyorum ve şu an çok rahat şekilde yapabiliyorum, canım fazladan bir şey çekmiyor, ortalama 1800 kalori alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

Kesinlikle faydası olur hocam, hiit tarzı antremanlar kardiyo için en verimlisi benim gözümde. ama bu işin büyük kısmının beslenmede bittiğini unutmayın yine de, yiyeceğiniz bir dilim pasta veya tatlı için belki bir saat egzersiz yapmak zorunda kalıyorsunuz. ben kilolu değilim ancak yıllardır şeker, ekmek, hamur işi tüketmiyorum. kilo aldırdığını düşündüğünüz ne varsa azalta azalta kendinizi alıştırın. 1 marttan beri if yapıyorum, günde 2 öğünle besleniyorum ve şu an çok rahat şekilde yapabiliyorum, canım fazladan bir şey çekmiyor, ortalama 1800 kalori alıyorum.
    Teşekkür ederim hocam. Ben hafiftir falan diye dedim. Gerçi yaptıktan sonra sırılsıklam oluyorum terden ama... :D
  • kris gethine bak dtp ile inanılmaz sonuçlar alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

kris gethine bak dtp ile inanılmaz sonuçlar alabilirsin.
    Hocam bu program sadece kas için mi ? Benim çok fazla kilo vermem de gerek çünkü 115 kiloyum.
  • kris gethinin programları genel manada yağ yakarken vücuttaki kas kütlesini tutup hatta üzerine koymak mantığıyla hazırlanmış programlar kendine has dtp diye antrenman tekniği geliştirmiş bir adam araştırdığında anlarsın zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim size tavsiyem ilk önce düzgün bir beslenme ile 100'ün altına inip sonradan hiit tarzı antrenmanlara başlamanız. Kilonuz oldukça fazla zaten düzgün beslenme ile çok hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz bu aşamada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

kris gethinin programları genel manada yağ yakarken vücuttaki kas kütlesini tutup hatta üzerine koymak mantığıyla hazırlanmış programlar kendine has dtp diye antrenman tekniği geliştirmiş bir adam araştırdığında anlarsın zaten.
    Hocam araştırdım ama bu spor salonunda yapılıyor galiba. Ben evde yapabileceğim bir şey arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebtom

Benim size tavsiyem ilk önce düzgün bir beslenme ile 100'ün altına inip sonradan hiit tarzı antrenmanlara başlamanız. Kilonuz oldukça fazla zaten düzgün beslenme ile çok hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz bu aşamada.
    Hocam hiç sporsuz da olmaz ki. Nefesimin açılması, kondisyonumun artması ve güç kazanmam gerek.
  • hiit anternmanlarına o şekilde başlayın dedim hocam, hiç spor yapmayın demedim. tempolu bir yürüyüş sizin için en ideal ve sağlıklı aktivite şu anki formunuzda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.