senin geldiğini görmüşler kurtuluş arıyorlar. sen nesin ya? neyle beslenirsin? nerede yaşarsın? neden böyle davranıyosun?
quote:Orijinalden alıntı: MustafaYCsenin geldiğini görmüşler kurtuluş arıyorlar. sen nesin ya? neyle beslenirsin? nerede yaşarsın? neden böyle davranıyosun?bayanlar havuzumu yoksa
quote:Orijinalden alıntı: Robin van Persiebayanlar havuzumu yoksa Alıntıları Göster nereye bakıyor bu adamlar
quote:Orijinalden alıntı: Robin van Persiebayanlar havuzumu yoksa Alıntıları Göster Çok büyük ihtimalle bir genel ev çevresi filan olabilir...Yazık eğer öyle bişey ise...
quote:Orijinalden alıntı: GodlessfrogÇok büyük ihtimalle bir genel ev çevresi filan olabilir...Yazık eğer öyle bişey ise...Alıntıları Göster Maça?
quote:Orijinalden alıntı: 4OttomanMaça?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Angelus Maça? Ama hangi maç bu kadar ilgi çeker.
quote:Orijinalden alıntı: teknikkonularquote:Orjinalden alıntı: Angelus Maça? Ama hangi maç bu kadar ilgi çeker.Alıntıları Göster sağdaki adamda amma kasayı dikmiş haa o kadar abaza varken öyle durulur amca yaw. düdüklerler bak
quote:Orijinalden alıntı: experience_xsağdaki adamda amma kasayı dikmiş haa o kadar abaza varken öyle durulur amca yaw. düdüklerler bak Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: GodlessfrogÇok büyük ihtimalle bir genel ev çevresi filan olabilir...Yazık eğer öyle bişey ise...Alıntıları Göster sende kendi kendine yadırgayıp kendi kendine eleştiriyorsun sankı ordaymıssın gibi genel ev ondan sonra yazık bu insanlara ... quote:Orjinalden alıntı: Godlessfrog Çok büyük ihtimalle bir genel ev çevresi filan olabilir...Yazık eğer öyle bişey ise...
quote:Orijinalden alıntı: DeSiNaTöRsende kendi kendine yadırgayıp kendi kendine eleştiriyorsun sankı ordaymıssın gibi genel ev ondan sonra yazık bu insanlara ... quote:Orjinalden alıntı: Godlessfrog Çok büyük ihtimalle bir genel ev çevresi filan olabilir...Yazık eğer öyle bişey ise... Alıntıları Göster ilk gördüğümde ibadet yapıyolar sandım kesin inşaatı falan seyrediyolardır
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noilk gördüğümde ibadet yapıyolar sandım kesin inşaatı falan seyrediyolardırAlıntıları Göster hayırlı bi iş izlemedikleri kesin
quote:Orijinalden alıntı: cnryldzhayırlı bi iş izlemedikleri kesinAlıntıları Göster maçtır kesin kenarlardan yeşillikler gözüküyor
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noilk gördüğümde ibadet yapıyolar sandım kesin inşaatı falan seyrediyolardırAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim ilk gördüğümde ibadet yapıyolar sandım kesin inşaatı falan seyrediyolardır kız kulesi dimi??
quote:Orijinalden alıntı: Barış.quote:Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim ilk gördüğümde ibadet yapıyolar sandım kesin inşaatı falan seyrediyolardır kız kulesi dimi??Alıntıları Göster üstende bakıyorlar
quote:Orijinalden alıntı: krkmz1666üstende bakıyorlarAlıntıları Göster cevabı biliyor musun, uğraştırma boşu boşuna bizi veya söyle artık..
quote:Orijinalden alıntı: CARNIVALEcevabı biliyor musun, uğraştırma boşu boşuna bizi veya söyle artık..Alıntıları Göster Arka planda Yeşiş cimller var %90 Maç'a bakıyorlar ama hangi Mac bilemicem :D
quote:Orijinalden alıntı: W7K2D!Arka planda Yeşiş cimller var %90 Maç'a bakıyorlar ama hangi Mac bilemicem :DAlıntıları Göster Kadınları seyrediyo olamazlar çünkü birisi kabak gibi tırmanmış muhtemelen maç yada güreş falandır
quote:Orijinalden alıntı: W7K2D!Arka planda Yeşiş cimller var %90 Maç'a bakıyorlar ama hangi Mac bilemicem :DAlıntıları Göster Kadınların futbol maçını seyrediyorlar
quote:Orijinalden alıntı: ilgezerKadınların futbol maçını seyrediyorlarAlıntıları Göster bakmamaları gereken bir yer olabilir :) çünkü en sağda üstü beyaz altında kot olan gözüne parmağı yemiş gibi