Bildirim
Bu Airbag açmış mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer açmadıysa, garantiden değiştirirler.
Açtıysa ki böyle açmazdı, şöför direksiyonu yumruklamış gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
airbag'in öyle değişip değişmediği belli olmaz. belki komple değişti? söküp bakmak lazım tarihleri birbirini tutuyor mu? tarihleri tutsa bile dirençle kandırılmış olabilir. emniyet kemerlerinin fişeklerine de bakmalı. dirençle kandırılabilirler. -
Fotoraf ile anlaşılamayacak birşey bu, canlı teşhis gerekli
Kornaya basma izi.
Yok hocam açmamış.
Ancak yırtılma çizgileri çok belirginleşmiş, garantilik bir durum yok, bu aracı kullanan kişi çok agresif kullanmış ve genellikle yumruklamış. Kornaya yumruk atan adam nasıl kullanıyordur düşünmek lazım. -
Araç talisman mı acaba eğer öyleyse sormak istediğin soru varsa sorabilirsin benim aracımda talisman yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Direksiyon airbagi genelde tamir olmaz, çıkma takılır. Söküp arkasında bakarsanız anlaşılır ne olduğu zaten ( Kablo ekleme, direnç, pas izi, parça etiketi, parça tarihi ). -
Sağolun hocam. Araç Talisman. Şuan 1.4 tsi 150 hp passat comfortline ve 1.6 dCi talisman İcon arasında gidip geliyorum. Talisman tabi her anlamda çok daha dolu ve teknolojik bir araç ama diğeri de yılların passatı. Karar veremedim.
Talisman istediği kadar dolu olsun, bir passat olamaz. Alacağın talisman 5 sene sonra clio muamelesi görecek. Tek artısı dizel olması.quote:
Orijinalden alıntı: zeroseven
Sağolun hocam. Araç Talisman. Şuan 1.4 tsi 150 hp passat comfortline ve 1.6 dCi talisman İcon arasında gidip geliyorum. Talisman tabi her anlamda çok daha dolu ve teknolojik bir araç ama diğeri de yılların passatı. Karar veremedim.
Hz. Passat'a ayıp ediyorsunuz, Talisman ile adı bile yan yana geçmemeli!quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
Talisman istediği kadar dolu olsun, bir passat olamaz. Alacağın talisman 5 sene sonra clio muamelesi görecek. Tek artısı dizel olması.
Alıntıları Göster
Haşa aynı cümlede bile kullanmamak lazım. Talismanı öneririm bu ikilemde insigniaya da bakabilirsiz
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAH -
Meganeci gelsin o söyler sana hocam
...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
airbag kontrolü yapan bir expertize gitmeden anlaşılmaz açıp açmadığı. hele ki fotoğraftan bakarak anlamak için müneccim olmak lazım.. -
Youtube'dan izlediğiniz ekspertiz videolarını baz alıp ezbere konuşmuşsunuz. Direnç olayın ucuz kısmı olduğu için yapılır ve beyin bu şekilde kandırılır. Air bag komple değişir, air bag beyini kodlanır ve emniyet kemerleri sıfır takılırsa anlaşılma ihtimali düşer. Birde aracın model yılına uygun air bag bulursanız yada yıl etiketini kazırsanız sizin o izlediğiniz ekspertiz arkadaşlar bile tam olarak değişip değişmediğinden değiştiğini anlasa bile yılından emin olamayacağından kesin konuşamaz.quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
airbag'in öyle değişip değişmediği belli olmaz. belki komple değişti? söküp bakmak lazım tarihleri birbirini tutuyor mu? tarihleri tutsa bile dirençle kandırılmış olabilir. emniyet kemerlerinin fişeklerine de bakmalı. dirençle kandırılabilirler. -
adamların yaptığı iş gayet iyi valla. youtube'a aç bak tarcanlar ekspertiz neler neler buluyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Malik the Mafia
Youtube'dan izlediğiniz ekspertiz videolarını baz alıp ezbere konuşmuşsunuz. Direnç olayın ucuz kısmı olduğu için yapılır ve beyin bu şekilde kandırılır. Air bag komple değişir, air bag beyini kodlanır ve emniyet kemerleri sıfır takılırsa anlaşılma ihtimali düşer. Birde aracın model yılına uygun air bag bulursanız yada yıl etiketini kazırsanız sizin o izlediğiniz ekspertiz arkadaşlar bile tam olarak değişip değişmediğinden değiştiğini anlasa bile yılından emin olamayacağından kesin konuşamaz.
Alıntıları Gösterdolandırıcı çakal sürüsünün kuyusunu kim kazıyorsa Allah razı olsun.
-
Youtube'da dönen ekspertiz furyasından haberim var bir çoğunu da biliyorum. Bir kaç tanesiyle bizzat tanışıklığım da var.quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
adamların yaptığı iş gayet iyi valla. youtube'a aç bak tarcanlar ekspertiz neler neler buluyorlardolandırıcı çakal sürüsünün kuyusunu kim kazıyorsa Allah razı olsun.
Alıntıları Göster
Halil İbrahim Daştan, Ufuk Ongun gibi gibi....
Benim ilk yorumumda size saydığım işlemler normalde yapılması gereken başka bir kazada normal air bag gibi açılmasını sağlayacak işlemlerdir. Araç satışında bu belirtildiği sürece dolandırıcılığa girmez. Dolandırıcılık kısmı 2 dirençle işin ucunuza kaçıp hem araç air bag beynini hem de aracı satın alacak olan kişiyi kandırmaktır.
Ek olarak izlediğiniz o videolar işin show kısmı. Youtube / TV gibi mecralarda videoyu çeken size neyi nasıl göstermek isterse o şekilde çeker ve yükler sizde izlersiniz.
-
Hocam 2 sinide kullanma fırsatı buldum yalıtım olarak aynılar diyebilirim trim sesi olarak ikisinde de trim sesi olabiliyor, malzeme kalitesi olarak passatın daha iyi olduğu önemsiz noktalar var,teknoloji açısından Talisman çok daha iyi motor olarak 130 hp lik versiyonu bilmesemde 160 hp lik olan versiyon gayet tatminkar, otomatik şanzıman olarak dsg şöyle uçuyor böyle kaçıyor denilmesine rağmen Edc bana daha uyumlu geldi ve hız olarak aralarında pek bir fark yok aksine dsg 1.vitesi kısa tuttuğundan saçmalayabiliyor, konfor olarak düzgün asfaltta aynılar ikiside açıkcası çok konforlu araçlar değiller tabi benim kullandığım passat 17 inç janta sahipken kendi aracım 19 inç janta sahip bu kullandığım talismanı biraz daha konforsuz hissettiriyor olabilir ancak passatın arka süspansiyonlarının tam bağımsız olması virajlarda ki yol bozukluklarında daha stabil hissettiriyor talismanda sanki arkasını bırakacakmış hissiyatı oluşturuyor ama yol tutuş olarak talisman net daha keskin bir araç passata göre.Bence tercihinizi Talismandan yana kullanın, daha özel hissetiriyor,daha şık,daha teknolojik,daha ekonomik,daha iyi yol tutuyor diğer özelliklerde de zaten en fazla denkler, passatın talismandan iyi bir yanı yok olduğunu söyleyen iki araca binmemiştir.quote:
Orijinalden alıntı: zeroseven
Fotograftan yorumlayamadım çizgilerden bahsediyorsan eğer bundan anlayamayız çünkü benim aracımın direksiyonunda da hafif çizgiler mevcut airbagleri yerinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 1 Mart 2019; 13:7:20 >
Benzer içerikler
- mobil radar nedir
- motul yağ orjinal sorgulama
- adblue fiyat
- araba su kaynatıyor
- otobid yorum
- araç kamerası
- togg batarya kapasitesi
- byd 2025
- byd shark
- taigo bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X