Şimdi Ara

Bu akşam ki Bjk maçını nerden izliycez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam ki maçı gene d-smart veriyo uydu üzerinden yabancı kanallardan bu maçı veren var mı ?
    VArsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: sert_kaya

Arkadaşlar bu akşam ki maçı gene d-smart veriyo uydu üzerinden yabancı kanallardan bu maçı veren var mı ?
    VArsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

yok
  • Maç saati yaklaşıyo yok mu bi yardımsever arkadaşımız ?
  • saat kaçda acaba maç ? D-smarttan başka şansın yok sanırım kahveye git bari...
  • FC Sheriff bir Moldova takımı,kısıtlı moldova kanallarında yayın hakkı olacağını sanmıyorum ama yinede araştırıyorum
  • moldova kanallarından birisinin vermesi lazım.uydu dan anlayan arkadaşlar kanalın frekansını buraya yazarlarsa güzel olur.
  • kanal adı : MEGASPORT

frekans ; 4W - AMOS2 - 10.722 H - 27500 3/4 - ŞİFRELEME BİSS

Bu kanal vermişti ilk maçı.Acaba yine verirmi bilgim yok ekleyin kanalı keyi isterseniz pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Bu finalleri ne yapacağız
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyduda sadece D Spor görünüyor.. Veren başka kanal yok maalesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tilkea.

saat kaçda acaba maç ? D-smarttan başka şansın yok sanırım kahveye git bari...

Hayatta kahveye gitmem maç izlemek için neyse tekrarını izleriz bizde daha sonra bjk tv de offff ..... D-Smart
  • quote:

quote:

Hayatta kahveye gitmem maç izlemek için neyse tekrarını izleriz bizde daha sonra bjk tv de offff ..... D-Smart

kahvenin nesi var? anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: KadirNar

kanal adı : MEGASPORT

Bu kanal vermişti ilk maçı.Acaba yine verirmi bilgim yok ekleyin kanalı keyi isterseniz pm

kadir vermedi ilk maçı o. Tüm bjk taraftarları ilk maçı o vercek diye ona güvenerek tv başında beklediler ama vermedi,başka bir maç verdi. sonra bu megasport haberini verene tüm forumlarda baya küfür edildi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

quote:

kadir vermedi ilk maçı o. Tüm bjk taraftarları ilk maçı o vercek diye ona güvenerek tv başında beklediler ama vermedi,başka bir maç verdi. sonra bu megasport haberini verene tüm forumlarda baya küfür edildi yani

Harbi verilmedimi.O kadarda reklam yapılmıştı.Ben izleyemediğim için haberim yok.Ama o kadar reklam yapılınca bende verildi sandım

Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir Nar -- 8 Ağustos 2007; 18:31:12 >

• quote:

quote:

quote:

Harbi verilmedimi.O kadarda reklam yapılmıştı.Ben izleyemediğim için haberim yok.Ama o kadar reklam yapılınca bende verildi sandım

Edit:Yazım hatası

evet hocam ya,millet dumur oldu ya herkes kenetlenmişti bide,kötü oldu ya

• Buda yoktur o zaman.Tek çare radyo'dan dinlemek.Radyo Klastan dinleyin
  • quote:

Buda yoktur o zaman.Tek çare radyo'dan dinlemek.Radyo Klastan dinleyin

hep radyospor dinliyordum.Klas'ın spikeri çok deliymiş galiba onu dinleyelim bu kez
  • quote:

quote:

Buda yoktur o zaman.Tek çare radyo'dan dinlemek.Radyo Klastan dinleyin

hep radyospor dinliyordum.Klas'ın spikeri çok deliymiş galiba onu dinleyelim bu kez

Spiker Fikret Engin süper anlatıyor harika.Ama en harikası Hayri abi .O Olmayınca maçın tadı çıkmıyor.

• Arkadaşlar maçı hangi radyo veriyor , radyo klas a baktım vermiyor maçı , radyospor da vermiyor...
    yoksa maç şimdi değil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serghat -- 8 Ağustos 2007; 21:14:30 >
  • Ya inanın şu işe lanet ettim. Anlamıyorum kırk yılın başında bir kez olsun fırsatını bulmuşum maç izliycem inanın içine ettiler yaa. Olmaz ki bu kadarda; nedir bu d-smart çılgınlığı????
  • quote:

quote:

quote:

Sigara dumanı olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

quote:

quote:

Sigara dumanı olabilir...

yangın da çıkabilir o zaman bu cevaba istinaden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.