Şimdi Ara

Bu anakartın CPU pinlerinde sizce eğik var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese, kısaca durumu anlatayım. Geçen hafta bir anakart aldım forumdan 2.el olarak, dün de elime ulaştı. Yeni bilgisayar toplamaktayım ve anakart ilk gelen parçam oldu bu yüzden fonksiyonel olarak test edemiyorum. Görsel olarak baktığımda da anakartta genel bir sıkıntı görmedim. Tek bir şey dışında, sanki LGA1151 işlemci yuvasında bir pin eğik gibi duruyordu. Işığı, pinlerden 1 tanesi farklı yansıtıyor. Yandan baktığımda aslında pinin ucunun olması gereken yükseklikte olduğunu görüyorum ancak pinin gövdesinde bir dezenformasyon var gibi. Normal şekilde çalışacağını düşünsem de bu konularda pimpirikli olduğum için içime sinmedi. (Madem öylesin niye 2.el alıyorsun demeyin, doları biliyorsunuz :D) Neyse sizinle detaylı fotoğraflar paylaşacağım. Daha öncesinde yamuk pin tecrübe etmiş veya sadece fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Sonucunda sizce iade etmeli miyim bu ürünü? Çalışsa bile daha sonrasında bu pin zayıfladıysa kopması gibi veya başkar bir sorun olur mu sizce? Çünkü üstünde durduğum ihtimal, eğilmiş ve düzeltilmiş pin senaryosu.

Işığı farklı yansıtan pin şu şekilde;

Bu anakartın CPU pinlerinde sizce eğik var mı?

Bunun yakınlaştırılmış ve işlenmiş fotoğrafları şu şekilde;
    Bu anakartın CPU pinlerinde sizce eğik var mı?Bu anakartın CPU pinlerinde sizce eğik var mı?Bu anakartın CPU pinlerinde sizce eğik var mı?

Yandan bakınca da pinler şu şekilde (2. fotoğrafta okların kesişimindeki pin);
    Bu anakartın CPU pinlerinde sizce eğik var mı?Bu anakartın CPU pinlerinde sizce eğik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibugra06 -- 5 Haziran 2018; 22:31:3 >

• yok gibi
  • Pinlerin hepsi aynı yükseklikte eşit ise sorun olmaz kafana takma bide birbirine temas eden var mı yok mu kontrol et yoksa işlemciyi yakarsın ama görünüşe göre bişey yok gibi gözüküyor en iyi sen bakıp anlarsın boyları eşitse sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.