Şimdi Ara

Bu Apple nedir arkadaş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her tanıtımı olay oluyor. Bütün dünyada manşete taşınıyor.
    Aylarca önceden yeni ürün hakkında görsel tahminler çıkıyor.
    Her yeni üründe android kullanıcıları alay konuları açıyor ve android’in daha iyi bir sistem olduğunu ispatlama ihtiyacı duyuyor.
    Bir yandan da binlerce insan apple mağazalarının önünde günlerce önceden kuyruğa giriyor.
    Millet garip testler yapıp videolar yayınlıyor.
    Derin dondurucuya konuyor,fırına veriliyor,çekiçle dövülüyor,bıçakla kesiliyor,15.kattan aşağıya atılıyor yetmiyor uzun namlulu silahla vuruluyor J
    Öyle yada böyle bir şekilde insanları etkiliyor, herkes apple konuşuyor.
    Fiyatı da pahalı!
    Eee nedir bu işin sırrı, pazarlama mı, reklam mı, marka olma mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Bu apple’ın sırrı ne?
    Her yeni üründe android kullanıcıları alay konuları açıyor ve android’in daha iyi bir sistem olduğunu ispatlama ihtiyacı duyuyor.
    Bir yandan da binlerce insan apple mağazalarının önünde günlerce önceden kuyruğa giriyor.
    Derin dondurucuya konuyor,fırına veriliyor,çekiçle dövülüyor,bıçakla kesiliyor,15.kattan aşağıya atılıyor yetmiyor uzun namlulu silahla vuruluyor J
    Fiyatı da pahalı!

Bilinçaltı. Dayatmalar. Masonluktan girer siyonizmden çıkarım ama ortam müsait değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reachthetop kullanıcısına yanıt
    Yok daha neler

• quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Bu apple’ın sırrı ne?
    Fiyatı da pahalı!

Bilinçaltı. Dayatmalar. Masonluktan girer siyonizmden çıkarım ama ortam müsait değil...

Para hocam para... Para yok, telefon yok, karalama çok.

• Kişisel bilgisayar devrini bu firma başlattı, müzik endüstrisi bu firma sayesinde değişti, akıllı telefon kavramı bu firma sayesinde değişti. En iyi müşteri desteği. Güler yüz. Kalite anlayışının diğerlerinden farklı olması. Mağazalarında dizaynından ışıklandırılmasına, masa renginden yere yapılacak döşemeye kadar her şey özenle seçiliyor. Diğer firmalar mağaza tasarımını bile çalmakla uğraşıyor. Ve en büyük etken Steve Jobs. Amacı dünyayı değiştirmekti ve başardı. Bu yüzden insanlar bu firmaya farklı gözle bakıyor. Bu olay çok öncelere dayanıyor anlayacağın.

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 25 Eylül 2014; 2:04:14 >
  • tabi Amerika'da bu kadar fahiş fiyatlara satılmıyor Apple ürünleri..burada dayıyorlar vergiyi..oluyor sana 1100 liralık iphone 6 Plus 2900 lira..
  • kalite pazarlama tekniği showroom edasında storelar hepsi biraraya gelince tabi ister istemez ağar bir sükseyide beraberinde getiriyor e ondan sonra ne yapsan olay oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam satıyor sonra da ürünün arkasında dyruyor. dünyanın bir köşesinde aldığın telefonun garantisi için yana yana garanti kağıdı aramıyorsun. zaten elindeki telefonun kendine has numarası var. adam direk bitti yada gel yenisini götür diyor.

• insan aldıgı malın kalitesini hep merak etmistir..etmeyede devam edecektir. apple dunyanın en buyuk firmalarının basında geliyor. malının arkasında duran bir firmadır..ornek tus takılıdı diye goturursun hemen yenisini verirler..samsung cihazın çalışmaz yenisini vermeyi bırak birde seni suclarlar.. apple iphone u 2200 e alırsın 1 sene sonra 1700 TL ye satarsın.. samsung u 2.200 e alırsın 6 ay sonra 900 e zor satarsın.. bunlar bir kacı..daha ne anlatayım..

unutmayın dünyayı değiştiren 3 elma var
    1- Hz.Adem in elması
    2- newtoonun başına düşen elma
    3- apple
  • Bi seferde kesin bi pislik vardır demek yerine taktir etsek biyerimi yırtacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

tabi Amerika'da bu kadar fahiş fiyatlara satılmıyor Apple ürünleri..burada dayıyorlar vergiyi..oluyor sana 1100 liralık iphone 6 Plus 2900 lira..

Nerede 1100 liraymış?
  • Eski telefonlardaki basmatik çilesinden kurtarıp, adam gibi dokunmatik ekranları telefon yaptıklarından beri Apple candır. iOS u , mac i falan katmıyorum bak

• Ürünlerini kullanmama rağmen ios 8 den sonra beni çıldırtan marka.Tamam icloud drive koydun iyi güzel.Peki kendi işletim sistemin niye desteklemiyor.İcloud drive desteği yosemite ile geliyor.Mavericks için şu an destek yok.Kaldıki windows 7 için bile destek getirdin.İnsaf yani.1 ay beklemek zorundamıyız.Hesabımı icloud drive'ada güncelleyemiyorum,güncellesem bu sefer iphoto uygulaması çalışmayacak.Fotoğraflarım öyle iki arada bi derede kaldı.Erişemiyorumda.Neyse,
    Apple benim için ipod ile başladı.İpod nano,shuffle sonra macbook filan derken bu günlere geldik işte.Eskiden amiyane tabirle bu kadar tribünlere oynamıyordu.Bu kadar çok satmadığı için yaptığı ürünler daha kaliteli oluyordu.Kimse kusura bakmasın iphone sarı ekran,macbook ekran çizgileri hiç bir zaman olmamıştı.Telefon alırken sarı ekran çıkmasın,bilgisayar alırken ghosting çıkmasın diye ne dualar etmiştim :) Ürünleri,yazılımları bu kadar eksik veya sorunlu gelmiyordu.Lion'dan sonra mavericks ile dengesizleşme başladı.Tamam çok güzel özellikler geldi ama bir arka plan değiştiremem sorunu için bile 2 ay sonra fix yayınladılar.Ne güzel ipodları (touch hariç) dokunmatik yaptılar-ki o kadar küçük ekranda dokunmatik gerekliydi sanki- shuffle'dan soğuttular resmen.Sonra işte ios 8 çıktı, malum hataları ortada.Betayı geçtim alfa sürümü gibi.Tek yüzümü güldüren servis kalitesi.Allahım böyle bir servis hiç bir firmada görmedim.Bozulanı yapmakla uğraşmıyor ,direk yenisini veriyor :D.
    İcloud drive ile nasıl olur bilmiyorum ama benim için telefon,bilgisayar birleşiminde kolaylığı,arayüzü,mükemmel uyumu ile gönlümü alan firma.O kadar saydırdım ama şimdi yazmadan da edemeyeceğim.
    dipnot:Birde u2 albümünü zorla indirtmese iyidi.

• Kaliteli ürün.
    Dünyada ilkler.
    Kaliteli eleman.
    İsim

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

insan aldıgı malın kalitesini hep merak etmistir..etmeyede devam edecektir. apple dunyanın en buyuk firmalarının basında geliyor. malının arkasında duran bir firmadır..ornek tus takılıdı diye goturursun hemen yenisini verirler..samsung cihazın çalışmaz yenisini vermeyi bırak birde seni suclarlar.. apple iphone u 2200 e alırsın 1 sene sonra 1700 TL ye satarsın.. samsung u 2.200 e alırsın 6 ay sonra 900 e zor satarsın.. bunlar bir kacı..daha ne anlatayım..

unutmayın dünyayı değiştiren 3 elma var
    1- Hz.Adem in elması
    2- newtoonun başına düşen elma
    3- apple

Bende apple kullanıcısıyım dedikleriniz doğru ben işin arkaplanına değindim.

• Uzun ömürlü cihazlar.
    Premium düzeyde yazılım.
    Premium düzeyde tasarım.
    Satış sonrası hizmet.
    Değer kaybetmeyen ürünler.
    Güçlü şirket ve güçlü müşteri hizmeti.
    En iyi servis.
    Mobil yazılım ve SmartPhone kavramının ATASI OLMASI.

Sony 1 ayda maile cevap veriyor, telefonlara hiç ulaşılmıyor. Apple anında cevap anında iletişim kurabildiğin bir şirket olduğu için güven veriyor.

Bunlar ufak tefek örnekler, Apple tercih etmek için daha çok sebep var.

Bence Apple sadece ve sadece iPhone pil süresinde başarısız. Onun dışında her alanda Apple'ı en başarılı buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

tabi Amerika'da bu kadar fahiş fiyatlara satılmıyor Apple ürünleri..burada dayıyorlar vergiyi..oluyor sana 1100 liralık iphone 6 Plus 2900 lira..

Nerede 1100 liraymış?

Amerika'da yaşayan arkadaşım var..buradaki fiyatını söyledim..neredeyse 1100 dolar yapıyor yuh dedi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Nerede 1100 liraymış?

Amerika'da yaşayan arkadaşım var..buradaki fiyatını söyledim..neredeyse 1100 dolar yapıyor yuh dedi..

Amerikada 1100 lira mıymış? Onu soruyorum.
  • emrahhh34 E kullanıcısına yanıt
    Lg G2 alınca zaten Afrikalı çocuklara yardım ediyorsunuz. Neyse bir şöyle konuşayım, bir böyle konuşayım derken ayarı kaçırmışsınız fazlasıyla. Saygılarımla.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Herkes pil kotu diyorda piliniz ne kadar gidiyo? Ben yeni 5S aldim %30 (ortalama) bir parlaklikla 3G hep acik bi sekilde sabah dan aksama kadar yetiyor 4 saatte ekran suresi aliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.