Şimdi Ara

Bu arabayı alan olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TIKLA

• eos piyasada baya tutulmuş durumda, nereye gitsem karşıma çıkıyor. cabrio pazarı genişliyor türkiyede, buda satabilir.
  • Alan çıkar ama oradaki değerin bayağı bir altına satılır kanımca
  • sıfırının fiyatı ne kadar ki bu aracın sitesinde göremedim koymamışlar
  • araba fenaa deildiii fiyatıı aşırıı uçuk bencee
  • Arkası çok tipsiz , HB titaniumdan motor haricinde eksiği var fazlası yok
  • elbet bir alıcısı cıkacaktır satan kişi gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç ne kadar eder
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz mı param olsa ben alırım ama ciddi bir ikram şartı ile
  • Yoruma gerek yoksa niye konu açıyosun.

Over dönmüş. Hoşgelmiş sefa gelmiş.
  • 0 KM DE çok ve gereksiz pahalı 35 bin deseler almam o kadar da çirkin bir araba
  • 67 bin bu fiyatın yarısını verir astra gtc 2.0 turbo alırım hem ucuz hemde çok daha şekil
  • illaki alan olur ama,gerçekten hiç albenisi yok aracın 67.000 çok fazla,şahsen bu sınfta tercihim megane cc den yana,çok karizma bir duruşu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renaultnr1 -- 4 Haziran 2009; 13:24:27 >
  • Neden bu modeli almış ki.Piyasası çok kötü...
  • Abız eşşek Gibi Bakışları Var ben Almazdım !!
  • Bunun yerine opel astra twintop alırım
  • Hani göz var nizam var derler ya...
    http://www.sahibinden.com/idda_ediyorum_boyle_arac_turkiyede_tek-42WQQaXQQ11335359WQQpXQQdisplayitem&keyword=astra%202.0%20twintop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 15 Haziran 2009; 11:30:04 >
  • ilan pasif durumdadır yazıyor satıldı herhalde
  • 67.000 TL sana bana size bize ona buna çok ama bazıları için, bakın dikkatlice söylüyorum b-a-z-ı-l-a-r-ı için peanuts, yani devede kulak, bu otomobili özel üniversiteyi 100 üzerinden 61,03 not ortalaması ile 8 yılda tamamladığı için bize göre lüksün onlara göre lüks olmadığı kızına diploma hediyesi olarak alan anneler çok.

Ayrıca bu CABRIO FOCUS Almanya'da ve İngiltere'de de çok satılıyor, bu fiyata değil tabi.

Bu arabayı alan olur mu?
  • Bence çok güzel araba
    Ayrıca alan olmuş ki, ikinci el olarak satıyor şimdi de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

67.000 TL sana bana size bize ona buna çok ama bazıları için, bakın dikkatlice söylüyorum b-a-z-ı-l-a-r-ı için peanuts, yani devede kulak, bu otomobili özel üniversiteyi 100 üzerinden 61,03 not ortalaması ile 8 yılda tamamladığı için bize göre lüksün onlara göre lüks olmadığı kızına diploma hediyesi olarak alan anneler çok.

Ayrıca bu CABRIO FOCUS Almanya'da ve İngiltere'de de çok satılıyor, bu fiyata değil tabi.

Bu arabayı alan olur mu?

Yani...Ayda 8-10.000 Tl geliri olan biri kızını özel üniversitede 8 yılda okutur, mezun olunca kredi ile bu aracıda satın alır ona...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.