Bildirim
BU ARAÇ ALINIR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaç model? -
2006 MODEL ABİ -
Pahalı -
kaç lira eder yani kaça kadar düşürürürsem satarken de ben de zarar etmem.. -
Bu sene basinda 2005 model aracimi 85 bin km de sattim. Bu na gore sen degerlendir km yi.
Lpg olsa iyiymis.
Kaporta hasari yok. (Tamponlar degisen sayilmaz)
Ben olsam baska seceneklere bakardim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaça verdiniz aracı. -
Fiyatı kilometresine göre uygun gibi.
Zaten bu araçların piyasası 23.000-30.000 arası geziyor. Araç temizse alınabilir, ayrıca hastasıyım bu araçların
Alırken iyi sağına soluna, motoruna falan baktırmayı unutmayın -
beni düşündüren birincisi ön ve arka tamponun değişmiş olması ve kmsi ve de tüpsüz olması... -
quote:
Orijinalden alıntı: sensuous_16
beni düşündüren birincisi ön ve arka tamponun değişmiş olması ve kmsi ve de tüpsüz olması...
Eğer sadece ön ve arka tampon değişmişse onlar hasardan sayılmaz bence
Kilometre olayı da bakımına bağlı. Bakımlı ise 200-300.000leri görebilir, ama eğer bakımsızca 1.000 km sonra sizi yolda da bırakabilir. İyi bir ustaya göstermeniz gerek
Tüpsüz olmasına diyecek bir şeyim yok. Eğer fiyatta biraz indirim alabilirseniz tüp taktırabilirsiniz.
Ama bu araçların motoru LPG'ye uyumlu muydu tam olarak hatırlamıyorum
-
aracın sahibi sigortacı tam bilmemekle beraber bakımlarını yaptıyordur.zaten şuanda satmıyor ekim-kasım gibi satıcak dedi..tabi o zamana kadar gene km yükselir fiyattada oynma yaparız galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X