Şimdi Ara

Bu Araç Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-memurdan-orjinal-elegance-173601533/detay

''2011 yılına kadar kaskuluydu KASKODAN para almak amacıyla araba boyanmıştır''

kaskodan para almak için araç boyatılırmı ? araç boyatıldı diye kasko 9000 lira verirmi ? kasko şirketleri bu kadarmı enayi ?

bu araç alınır mı ? alınırsa ne kadar verilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 3 Ağustos 2014; 15:37:28 >

• Fiyat uygun olsa neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaza yapmış araba perte ayrılmış paranın 9000 lik kısmını bu amcam gerisini kasko mu almış. yani hasar kayıtlı mı? başka ilanlar vardır o sitede mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin pert kayıtlı biraz para harcamıs elinden cıkarmaya calısıyor birde boyle sitelerden araba falan almaya kalkmayın bence gidin bildigniz oto pazarına ordan bakın arabayı
  • Kasko yerine kasku yazan adamdan araba mı alınır?

Fiyatı da uygun değil ki? Uygun olsa neyse dersiniz.

Bence alternatif bakının derim.
  • cevaplar için saolun arkadaşlar.
  • "Kasku" derken başkanım

Şaka bi yana ilanın her tarafı yalan dolan hocam yersen pazarı.Başka tercihleri değerlendir derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuh anasını fiyat ne öyle?

alınmaz tabi.
  • arkadaşlar ortada zaten alacağım yok sadece almayı düşündüm, ama ilandaki yazıları okumadan düşünmüş oldum :D konu açmaya karar verdim alınır mı diye, onuyu açmış bulundum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.