arkadaşlar ilandaki araç ve fiyatı hakkında yardımcı olursanız sevinirim. 115 bg lik olan diye yazılmış , alırsam kesinlikle LPG taktırıcam. LPG de sorun yaşar mıyım bu araçla.
araç güzel yanlız motor ve donanıma göre fiyatı pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: poison of darkness
LPG uygulaması ile ilgili bilginiz var mı ? LPG ye en uyumlu motor focus ta diye biliyorum ben. Yanlış mı acaba..
En uyumlu motor focus motoru mu bilemem ama sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.
Ankara'da fazlasıyla ticari taksi olarak kullanılan lpgli focus 2 var.
quote:
Orijinalden alıntı: ricopas
quote:
Orijinalden alıntı: poison of darkness
LPG uygulaması ile ilgili bilginiz var mı ? LPG ye en uyumlu motor focus ta diye biliyorum ben. Yanlış mı acaba..
en uyumlu olayını bilmiyorum ama motor lpg ile uyumlu. Benim arabamda 2006 model 1.6 tdci focus sedan. değişen yok ben 26 ya aldım 3 4 ay önce. Pahalı gibi biraz.
quote:
arkadaşlar ilandaki araç ve fiyatı hakkında yardımcı olursanız sevinirim. 115 bg lik olan diye yazılmış , alırsam kesinlikle LPG taktırıcam. LPG de sorun yaşar mıyım bu araçla.
Yaşamazsın. fiyat da pahalı değil. Km'si bile yok baksana. İyice kontrol ettirilir,alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Yaşamazsın. fiyat da pahalı değil. Km'si bile yok baksana. İyice kontrol ettirilir,alınır.
+1923 iyi bir ekspertiz şart ve km si ne dikkat diyorum,fiyatı normal bence
quote:
Lpg Uygularsan Ve Biraz Daha Fiyatı aşagğı Çekebilirsen Gayet Makul Bir Araç
quote:
Orijinalden alıntı: insideman
quote:
Biraz pazarlık yapmaya çalış fiyattan düşmesede fiyatı uygun için rahat olsun keyifli güzel arabadır. Donanımı biraz yetersiz sadece trend olması lazım yanlış görmediysem.
LPG için yeni akıllı kitler mevcut böyle bi araca taktırabilirsen lovato fiyatı yüksek gelirse atikerin yeni akıllı kitini taktır. Atiker 1200tl olması lazımdı 2hafta önce.
güzel duruyo. lpg de sorun çıkarmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme