I20 dizel bakardim yerinizde olsam. Kasası çok eskidi. Ic dizayni i20 ye göre çok kötü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Araç güzel ama galeriden almak mantıklı değil.
Güzel ve temiz gözüküyor, böyle gözükmesi de galeri satıcı olduğu için çok normal ama; "ARAÇTA CAM TAVAN YOKTUR FOLYO KAPLIDIR..." uyarısını anlamadım. Eğer folyo dediği sunroof olması gereken yerdeki siyahlık ise, neden böyle bir şeye ihtiyaç duyup yaptırdıklarını merak ederdim. Hani folyo güneş yanığı vs. olmasın diye yapılmış olsa tüm tavan boyunca olmalıydı; yok eğer sadece "sunroof varmış gibi gözüksün" gibi bir düşünce ise de çok hoşuma gitmezdi (O zaman da eski sahibi 75 beygir arabayı atıyorum 90 sansınlar diye gazı her şartta köklemiş -motoru zorlamış-, 136 beygir sansınlar diye kavşakta yanlamış, modifiyeyi/"daha bilmem ne sansınlar"ı sadece görsellik boyutunda mı yaşamış ya da yürüyeni de ellemiş mi diye kıllanırdım ki bunun sonu yok). En kötü şartta da acaba folyonun altında başka bir şey mi var diye düşünürdüm. İyi bir expertiz/folyonun altında ne var bilgisi bana lazım. Bilen arkadaşlar yorum yapacaktır. Taktım ben bu folyoya :) İnşallah içinize sinen bir araç bulursunuz.